Xiaomi 12 Lite 5G – Smartphone 8+128 GB, Afișaj AMOLED de 6,55” 120Hz, Snapdragon 778G, Cameră triplă de 108MP, 4300mAh cu încărcare Turbo de 67W, Roz (versiunea Marea Britanie + 2 ani garanție)


Pret: £419.00 - £364.70
(as of Jan 05,2023 18:00:59 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 17,7 x 8,7 x 6,1 cm; 173 de grame
Data primului disponibil: ‎ 26 septembrie 2022
Producator: Xiaomi
ASIN: B0B74VMPB1
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ MZB0BK6EN
Țara de origine: Regatul Unit
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Xiaomi
Cântărind 173 g și 7,29 mm subțire. Capacul din spate este prevăzut cu un gradient de culoare mat unificat care se extinde chiar și spre cadru pentru o estetică premium. Pentru a transmite și mai mult un sentiment sporit de lux, trei inele metalice sunt plasate elegant pe camerele din spate pentru un design unic și elegant al modulului camerei.
Dispunând de o configurație de cameră triplă la nivel de studio, Xiaomi 12 Lite are o cameră principală de 108 MP, o cameră cu unghi ultra larg de 8 MP și o cameră macro de 2 MP pentru a captura imagini de înaltă definiție cu detalii impecabile din orice unghi. Atunci când este combinată cu focalizarea de urmărire a ochilor și capturarea mișcării activată, configurația camerei deschide un tărâm cu totul nou de posibilități pentru fotografii de copertă improvizate și elegante.
Camera frontală de 32 MP are un senzor GD2 și capacități de autofocus, permițând selfie-uri de înaltă calitate cu o claritate rafinată. Alimentat de algoritmul auto-dezvoltat de Xiaomi, care folosește estimarea adâncimii și matting portret pentru a simula un efect bokeh real, modul portret Selfie cu HDR automat reușește să ofere rezultate măgulitoare pentru selfie-uri la modă. Completată de Xiaomi Selfie Glow — două LED-uri moi, camera frontală surprinde frumusețea ta naturală în detalii excepționale în toate scenariile.
Xiaomi 12 Lite deschide terenul cu o performanță 5G de vârf, alimentată de chipsetul Snapdragon 778G, în timp ce sistemul său de răcire cu mai multe niveluri asigură o disipare eficientă a căldurii și o experiență generală fără probleme.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.