XGODY Y13 Quad Core, 4G Dual SIM Smartphone SIM Free Telefoane mobile deblocate, 8 GB ROM/SD 256 GB, Baterie 3000 mAh, Afișaj de 6 inchi Telefon Android 9.0, Cameră de 5 MP, Face ID, GPS, FM, Versiune Marea Britanie (Verde)


Pret: £68.98
(as of Oct 31,2022 12:42:16 UTC – Detalii)

6″/16 cm
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 24,2 x 16,2 x 5,1 cm; 491 de grame
Data primului disponibil: ‎ 6 mai 2022
Producator : XGODY
ASIN: B09ZPKGYJZ
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Afișează frumusețea vieții】XGODY Y13 ca un telefon mobil ieftin, dar funcțional, echipat cu un ecran HD de 6 inchi 18:9 care oferă o calitate incredibilă a culorii. Raportul 18:9 mărește raportul ecran-corp fără a crește dimensiunea totală a corpului. Smartphone-ul deblocat XGODY Y13 este ideal pentru a viziona filme sau a juca jocuri. Oferim o garanție de doi ani pentru XGODY Y13, dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, echipa noastră de servicii pentru clienți vă va răspunde în termen de 24 de ore.
【Un pas înainte】XGODY Y13 este un telefon mobil 4G, 4G vă permite să vă bucurați de mai puțină latență și timpi de răspuns mai rapidi atunci când navigați pe web. Întreaga lume este la îndemâna ta. Smartphone-ul Android XGODY Y13 fără SIM acceptă SIM dual, puteți folosi SIM1 pentru serviciu și SIM2 pentru viața de zi cu zi. Cele două carduri pot accepta apeluri și mesaje text în același timp. Nu există niciun conflict între muncă și viață. (Dual 4G nu este acceptat)
【Păzește-ți confidențialitatea】Smartphone-ul fără SIM XGODY Y13 acceptă Face ID, capabil să deblocheze telefonul în 0,2 secunde, fără a solicita utilizatorilor să-și amintească și să introducă parole complexe. Vă permite să vă eliberați mâinile și vă asigură securitatea informațiilor dvs. Telefonul mobil XGODY Y13 rulează pe Android 9.0, îmbunătățind fiecare aspect al sistemului, făcând ca APP să funcționeze mai ușor și oferind multe funcții pentru a spori securitatea sistemului și a face viața mai ușoară. (Sistemul Android nu poate fi actualizat.)
【Capturați momente prețioase】 Echipat cu o cameră spate de 5 MP și o cameră frontală de 5 MP, telefonul Android XGODY Y13 poate face fotografii clare și vii. Aplicația încorporată pentru cameră oferă funcții precum modul panoramă, modul frumusețe și așa mai departe. Cu 8 GB de stocare și 256 GB de extindere (cardul SD nu este inclus), puteți utiliza telefonul mobil deblocat XGODY Y13 pentru a salva toate momentele memorabile, cum ar fi fotografii, videoclipuri și mesaje, fără să vă faceți griji că rămâneți fără spațiu de stocare.
【Unelte puternice】Smartphone XGODY Y13 deblocat echipat cu o baterie de 3000 mAh și un procesor Quad Core eficient, care poate dura cu ușurință o zi cu utilizare mixtă. Acest procesor Quad Core poate ajusta automat frecvența în funcție de scenariul de utilizare, economisind energie și oferind o performanță excelentă. Cu 1 GB RAM, poate rula mai multe aplicații fără probleme. Telefonul mobil XGODY Y13 fără SIM va fi instrumentul tău puternic în viață, muncă și studiu.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.