TTfone TT160 Dual Sim Telefon mobil simplu de bază – Deblocat cu lanternă pentru cameră MP3 Bluetooth (cu cablu USB)


Pret: £18.99
(as of Jan 06,2023 23:40:29 UTC – Detalii)

2″/5 cm
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 1,46 x 4,7 x 11 cm; 150 de grame
Data primului disponibil: ‎ 22 decembrie 2021
Producator: TTfone
ASIN: B09P1MMFYK
Numărul modelului articolului: TT160
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Meniu simplu TTfone TT160 nu este doar unul dintre cele mai noi telefoane ale noastre, ci este și cel mai ieftin telefon mobil al nostru. TT160 are o tastatură cu finisaj cauciucat pentru o tastare mai ușoară și un meniu ușor de utilizat, care are pictograme clare, ceea ce îl face ușor de utilizat pentru oricine.
Încărcare ușoară TT160 vine cu un cablu de încărcare USB în cutie, care poate fi folosit pe orice PC sau laptop. Puteți utiliza orice mufă de încărcare USB existentă pe care o aveți deja acasă, pur și simplu conectați cablul USB inclus. De asemenea, puteți achiziționa separat un încărcător de priză USB dacă doriți.
Cameră foto TT160 are o cameră VGA integrată unde puteți face fotografii și videoclipuri, nu pierdeți niciun moment și păstrați amintirile vii.
Telefon la îndemână În general, acest telefon la îndemână de buzunar este telefonul perfect pentru cei care au nevoie de un telefon mobil de bază. Chiar și utilizatorii de telefon pentru prima dată încep ușor și rapid cu TT160, deoarece telefonul este proiectat ținând cont de simplitate.
Pentru prețul său, are o gamă uriașă de caracteristici, cel mai bun dintre toate fiind capacitatea de a rula două cartele SIM în același timp, ceea ce înseamnă că puteți avea două cartele SIM în telefon, ceea ce este foarte util, mai ales atunci când călătoriți. În aceste cazuri, dispozitivul poate fi apoi comutat cu ușurință de la un purtător la altul. Caracteristica Dual sim de pe TT160 ajută, de asemenea, la economisirea de bani, permițând utilizatorilor să folosească cea mai bună sau cea mai ieftină rețea alternativă disponibilă și vă ajută atunci când rămâneți fără echilibru.
TTfone TT160 este deblocat, fără sim și va funcționa cu toate rețelele 2G, inclusiv: Vodafone O2 EE Virgin Giff Gaff Tesco ASDA, Asda Mobile, BT Mobile, EE, giffgaff, O2, Plusnet Mobile, Sky Mobile, Tesco Mobile, Unlocked, Virgin Mobil, Vodafone, VOXI – NOTĂ acest telefon nu va funcționa numai pe rețele 3G precum Three, Smarty și ID Mobile

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.