Telefon mobil Xgody X15 Quad Core, telefon Android 10 de 6.0 inchi, 2 GB RAM 32 GB ROM, extensie 256 GB, Smartphone 4G Dual SIM deblocat, baterie 3500 mAH, 13MP+5MP, design cu 3 sloturi pentru carduri, Face ID, versiunea UK (aurie)


Pret: £79.99
(as of Jan 07,2023 19:41:03 UTC – Detalii)

6″/16 cm
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 20,7 x 14,8 x 3,6 cm; 422 de grame
Data primei disponibile: 20 mai 2022
Producator : Xgody
ASIN: B0B1VG1JG8
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

「32 GB ROM + 2 GB RAM cu cel mai recent Android 10」 Telefonul XGODY fără sim și deblocat X15 are cel mai mare spațiu de stocare în stare solidă ROM 32 GB și RAM 2 GB de memorie de rulare, fluența este deja mai mare decât majoritatea smartphone-urilor la fel pretul de pe piata. Prin urmare, este binemeritat să fie numit cel mai rentabil smartphone. Nu numai că este echipat cu cel mai recent sistem Android 10, ceea ce îi face fluența și mai mare. Indiferent dacă sunteți la serviciu, la viață sau la divertisment, XGODY X15 vă poate oferi un răspuns satisfăcător.
「Dual SIM deblocat 4G LTE navigare pe internet de mare viteză」XGODY sim free Smartphone-ul deblocat X15 împrumută standardul său de rețea 4G de mare viteză în era rețelelor de mare viteză de astăzi. În comparație cu telefoanele mobile 3G, puteți naviga pe internet fără întârziere, ceea ce vă îmbunătățește foarte mult eficiența accesului la Internet. În plus, standby-ul dual cu carduri satisface legătura perfectă dintre viața ta și muncă și răspunde în mare măsură nevoilor majorității lucrătorilor. Și un astfel de telefon inteligent 4G rentabil este cadoul preferat pentru părinți, copii și tineri.
「Camera de 13MP + 5MP cu extensie SD 256GB」XGODY X15 se bazează pe camera din spate de 13MP pentru a avea o capacitate relativ bună a camerei, înregistrând toată frumusețea vieții și restabilind culorile vieții în cea mai mare măsură. În același timp, camera de frumusețe frontală de 5 MP te face protagonist tot timpul. Până la 256 GB de memorie SD cu expansiune solidă vă face capacitatea originală de stocare puternică de 32 GB și mai puternică, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la ștergerea fotografiilor, muzicii sau videoclipurilor din cauza spațiului insuficient. În funcție de diferite grupuri de cerere, puteți alege carduri de memorie cu stocare diferită, cum ar fi 16GB 32GB 64GB 128GB pentru a vă satisface nevoile (SD nu este inclus).
「Bateria mare de 3500 mAh economisită de un ecran 18:9 de 6,0 inci」 Noul telefon inteligent Android XGODY X15 2022 vă poate satisface pentru 5 ore de redare continuă a videoclipurilor, 6 ore de navigare pe internet 4G, 7 ore de apeluri și mai mult de 24 de ore de timp de așteptare . Toate se bazează pe bateria mare de 3500mAH, astfel încât să nu aveți anxietate de viață a bateriei. Dimensiunea ecranului de 6 inchi este cea mai potrivită dimensiune pentru un telefon mobil, care nu numai că satisface vizualizarea cu o singură mână, dar și economisește energie, deoarece dimensiunea ecranului 18:9 de 6 inchi este potrivită.
「Smart Face Unlock by Quad Core MTK6737」XGODY X15 Deblocarea inteligentă a smartphone-ului Android deblocat pentru a vă asigura confidențialitatea și securitatea. În comparație cu telefoanele cu deblocare cu amprentă, este mai rapid și mai sigur și poți intra fără probleme în pagina principală în momentul în care te uiți la telefon, eliberându-ți complet mâinile. Sub puternicele nuclee MTK6737 quad, deblocarea inteligentă a feței vă poate debloca cu precizie telefonul în 0,2 secunde. Fii mai în largul tău și fii mai atent.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.