Telefon mobil Uleway GSM cu buton mare pentru vârstnici, telefon mobil pentru seniori deblocat dual SIM cu buton SOS, stație de încărcare, lanternă, radio FM, Bluetooth, telefon mobil de bază ușor de utilizat (albastru)


Pret: £27.99 - £23.79
(as of Oct 30,2022 05:49:34 UTC – Detalii)

2″/5 cm
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 13,5 x 11,2 x 5,9 cm; 240 de grame
Data primei disponibile: 9 septembrie 2021
Producator : Caffmo
ASIN: B09N9F4FYD
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Sistem de operare simplu】 Telefonul mobil deblocat gratuit sim cu noul sistem de operare UI, font mai mare, pictograme de meniu mai clare, volum mai mare și difuzor clar. Acest telefon mobil de bază este ușor de utilizat pentru vârstnici, copii și persoane cu deficiențe de vedere.
【Apelare rapidă și apel de urgență】 Telefoanele mobile cu butoane mari pentru vârstnici acceptă 8 viteze zilnice și 5 numere de apel SOS. Conexiune cu o singură atingere la serviciile de urgență și la familie, asigurați-vă că utilizatorii pot primi ajutor prompt. Cadouri ideale pentru bătrâni.
【Baterie cu litiu îmbunătățită】 Telefoanele mobile ușor de utilizat cu suport de încărcare, pur și simplu glisați acest telefon mobil dual sim în stația de încărcare, pentru a se încărca rapid și în siguranță. Baterie încorporată de 800 mAh, consum redus de energie, timp de așteptare lung, nu este nevoie să încărcați frecvent.
【Telefon cu funcții simple multifuncționale】Telefon încorporat, SMS, Bluetooth, calendar, calculator, alarme, radio FM, apelare rapidă, blocare taste, apel de urgență SOS, lanternă, ecran de 1,77 inchi, afișare oră și dată, carduri SIM duale, cel mai bun alegere pentru telefonul mobil senior deblocat.
【Dual SIM și telefon mobil deblocat】 Telefoanele mobile cu plata pe măsură sunt compatibile cu toate rețelele europene 2G (GSM, nu acceptă 3G sau 4G). Puteți alege operatorul de telefonie mobilă preferat. Modul dual SIM vă permite să utilizați unul pentru serviciu și unul pentru viața de zi cu zi.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.