Telefon mobil Ulefone NOTE 13P deblocat, Cameră dublă din spate de 20 MP, Cameră frontală de 16 MP, G35 2,3 GHz 4 GB + 64 GB, Smartphone DUAL SIM 4G, Ecran FHD+ de 6,5 inchi, Design cu 3 carduri, Android 11, NFC Negru


Pret: £122.99
(as of Nov 02,2022 04:50:28 UTC – Detalii)

A++
Dimensiuni produs : ‎ 7,57 x 0,98 x 16,23 cm; 198,5 grame
Data primului disponibil: ‎ 15 decembrie 2021
Producator: Ulefone
ASIN: B09NPDLG36
Numărul modelului articolului : NOTĂ 13P
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

★【Prea minunat pentru cuvinte, afișaj FHD+ de 6,5 inchi】Ecranul bun vorbește cu o experiență vizuală uimitoare. Dimensiunea mare de 6,5 inchi și rezoluția înaltă de 1080*2400 FHD+ vă permit să aveți o experiență de vizionare cinematografică. Până la 405 PPI oferă imagini mai bogate și detaliate. Tehnologia ecranului în celulă face telefonul mai subțire și oferă mult spațiu pentru alte funcții (Front Corning Gorilla Glass, 405PPI)
★【Photo Capture Master, cameră principală din spate de 20MP】Înregistrați viața cu ochi noi, camera principală din spate de 20MP cu o dimensiune a diafragmei de f/1.8 și senzorul de imagine Sony IMX350 CMOS vă este ușor să fotografiați oriunde fotografii colorate mai luminoase și vii, clare, fiecare fotografie pe care ați capturat-o este o capodopera care poate uimi pe toți oamenii, determinându-vă să vă bucurați de un rezultat de fotografiere fără precedent!
★【Dublați-vă frumusețea, cameră frontală de 16 MP】 Camera frontală de 16 MP cu senzor de imagine Sony IMX481 CMOS este întotdeauna în funcțiune pentru a vă ajuta să faceți selfie-uri super uimitoare și superbe. Îmbunătățiți-vă aspectul și mai mult cu un filtru foto, vedeți-vă frumusețea niciodată până acum de la față până la ochii strălucitori la fiecare șuviță de păr.
★【Procesor Helio G35 Octa-core】 Chipset octa-core viguros care adoptă un proces de producție de 12 nm și având o frecvență principală de 2,3 GHz este dedicat oferirii de performanțe puternice și stabile și asigură o experiență de joc sau de vizionare fluidă, vă puteți simți confortabil să vă bucurați de o fluență fără precedent . Împreună cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare internă, rulați mai multe aplicații simultan fără nicio întârziere, doar pentru a stoca mai mult și a vă bucura de mai mult!
★【Design cu 3 sloturi pentru carduri, Dual Nano SIM + TF Card】O singură tavă pentru carduri care poate găzdui 3 carduri, inclusiv dual Nano-SIM și un card TF armonios. Puteți introduce SIM-ul dvs. public care este dedicat funcționării, un SIM personal și un card TF de expansiune de 1TB*. Nu se mai încurcă cu ce card să inserez!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.