Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4 5G Telefon mobil pliabil Android gratuit 512 GB, verde gri, 3 ani garanție producător, versiunea pentru Marea Britanie


Pret: £1,769.00
(as of Jan 05,2023 08:08:22 UTC – Detalii)

8″/20 cm
Baterii: ‎ 2 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 0,63 x 13,01 x 15,51 cm; 263 de grame
Data primei disponibile: 9 august 2022
Producator: Samsung
ASIN: B0B71BT585
Numărul modelului articolului: F-MF936BZACAMA
Țara de origine: Vietnam
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Vizualizare captivantă – Cadrele împinse în spate plus o cameră sub display pe un display Infinity Flex uluitor de 7,6 inchi înseamnă că există și mai mult ecran. Faceți multe într-o singură mână cu ecranul său de acoperire de 6,2 inchi.
Vizualizare multiplă – Indiferent dacă comutați între mesaje sau vă aflați din urmă cu e-mailuri, profitați din plin de ecranul principal extins cu vizualizare multiplă.
Experiență multitasking – Adăugați aplicații în Taskbar, arma secretă pentru multitasking, pentru navigare rapidă și săriți între ferestre atunci când vă aflați în groove.
Dur la interior și la exterior – Galaxy Z Fold4 este fabricat din materiale care nu numai că sunt uimitoare, dar rezistă la loviturile și zguduirile vieții. De la sticlă la metal, acestea sunt cele mai rezistente dispozitive Samsung Galaxy pliabile vreodată.
Rezistenta la apa IPX8 – Fii aventuros, ploua sau soare. Nu trebuie să transpirați prognoza atunci când aveți un smartphone pliabil rezistent la apă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.