Telefon mobil Samsung Galaxy M53 5G Telefon mobil Android gratuit 8 GB RAM 128 GB Stocare Albastru închis [Amazon Exclusive]


Pret: £439.00 - £339.00
(as of Oct 30,2022 08:11:21 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Limba: engleză
Dimensiuni produs : ‎ 7,7 x 0,74 x 16,47 cm; 176 de grame
Data primului disponibil: ‎ 29 aprilie 2022
Producator: Samsung
ASIN: B09TL9V25Q
Țara de origine: Vietnam
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Ecran captivant al telefonului: extindeți-vă vizualizarea cu ecranul captivant Infinity-O de 6,7 inchi. Unde designul său aproape fără ramă creează un raport de aspect mai larg pentru o vedere mai mare și mai bună.
Cameră quad impresionantă: cu suport pentru cameră OIS de 64 MP. Sistemul de cameră cu lentile multiple de la Galaxy M53 5G duce fotografiile la nivelul următor.
Durată de viață a bateriei de 2 zile Smartphone: O baterie de 5.000 mAh (tipic)1 pentru mai mult timp în streaming, partajare, jocuri și multe altele
Procesor octa-core de 5 nm: indiferent dacă vă concentrați pe o singură sarcină sau pe mai multe sarcini simultan, Galaxy M53 5G oferă o creștere mare a performanței datorită procesorului octa-core avansat.
Spațiu mare de stocare a telefonului: Cu 128/256 GB spațiu de stocare internă plus spațiu pentru un card microSD, ai loc pentru toate momentele tale prețioase

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.