Telefon mobil robust CUBOT, Smartphone deblocat fără SIM KINGKONG MINI2, ecran de 4 inchi, Android 10, 3G RAM+32G ROM, baterie de 3000 mAh, cameră de 13 MP, SIM dual, versiune pentru Regatul Unit


Pret: £110.99
(as of Jan 06,2023 01:08:54 UTC – Detalii)

Manual de siguranță:

🏅CUBOT🏅

Magazin flagship CUBOT Smartphone

Ne concentrăm asupra calitate superioară și experiența utilizatorului.

💌Serviciul post-vânzare💌

Vă mulțumim pentru susținere și afirmare față de noi.

Toate produsele din magazinul nostru se bucură de un Garanție de doi ani de calitate. Dacă aveți întrebări despre telefonul nostru mobil, vă rugăm să fiți siguri că avem o echipă post-vânzare excelentă și vă putem oferi calitate superioară și soluții rezonabile.

Telefonul nostru mobil are Certificare CEîl poți folosi cu încredere.

📶Rețea📶

2G / 3G / 4G

GSM 850/900/1800/1900MHz

WCDMA 900/2100MHZ

FDD B1/3/5/7/8/19/20/B40

🌏GPS🌏

GPS+GLONASS+BEIDOU
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 11,9 x 5,8 x 1,21 cm; 122,7 grame
Data primului disponibil: ‎ 8 aprilie 2021
Producator : JHX
ASIN: B08PCMNRTH
Numărul modelului articolului: Mini2
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Mic și ușor】 Telefonul mobil robust este echipat cu un ecran mic rafinat de 4 inchi, care este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Dimensiunea lui KINGKONG MINI 2 este de 119x58x12mm, îl puteți opera cu ușurință cu o singură mână. De asemenea, este ușor de transportat, îl poți pune în buzunar fără a-ți împiedica mișcarea.
【Robuste și durabile】 Partea stângă și dreaptă a telefonului mobil sunt alcătuite din metal cu duritate ridicată, toate colțurile sunt acoperite cu un pachet din plastic moale importat și întregul corp are o textură groasă și rezistentă la alunecare. care poate rezista la ciocniri severe. În plus, acest mini smartphone de exterior este rezistent la apă.
【Sistem Android 10】MINI 2 este echipat cu sistem Android 10 și 3G RAM, majoritatea aplicațiilor rulează fără probleme. Puteți folosi telefonul Android pentru a efectua apeluri, a scrie Whatsapp, a face fotografii și a folosi GPS-ul. Cu stocarea extinsă 128G, puteți stoca mai multe imagini și videoclipuri.
【Cameră dublă】KingKong Mini 2 este echipat cu o cameră spate de 13.0MP și o lanternă LED mare de 500mA. Chiar și în condiții de întuneric, poate produce rezultate clare. Camera frontală de 8,0 MP are un „mod frumusețe”. Chiar și în medii extreme, poate face fotografii grozave.
【Baterie de 3000mAh】Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3000mAh, care are o durată de viață mai lungă și poate dura două zile în condiții normale de utilizare. Nu vă faceți griji că rămâneți fără baterie atunci când faceți drumeții, înot sau alpinism.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.