Telefon mobil, OUKITEL C21 Smartphone SIM deblocat gratuit, ecran complet de 6,4 inchi, 4 GB+64 GB, 20 MP Selfie AI Beauty Camera, 4G Dual SIM Android 10, baterie 4000 mAh Telefon Android Versiune Marea Britanie Gradient Blue


Pret: £139.99 - £99.99
(as of Nov 01,2022 20:37:06 UTC – Detalii)

💖 Serviciu post-vânzare:
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul platformei Amazon și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 7,57 x 0,87 x 15,73 cm; 170 de grame
Data primului disponibil: ‎ 23 septembrie 2020
Producator: OUKITEL
ASIN: B08JVGBPV7
Numărul modelului articolului: OUKITEL C21
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

📱Ecran Hole-Punch FHD+ de 6,4 inchi📱 Smartphone-ul OUKITEL C21 inserează un ecran de 6,4 inchi 19,25: 9 ultra fin. Telefonul mobil C21 nu numai că oferă o experiență vizuală revoluționară mai largă decât orice alt ecran, dar are și culori strălucitoare remarcabile și o claritate uimitoare, permițându-vă să explorați fiecare detaliu. Acest telefon vine, de asemenea, cu un design de corp ultra-subțire, făcându-l mai confortabil de utilizat! Designul elegant îl face să fie un cadou bun pentru copii sau adolescenți.
📷Camera HD spate cvadruplă de 16MP📷 Smartphone-ul deblocat OUKITEL C21 este echipat cu camere cvadruplă spate de 16MP, captează mai multe imagini cu culori mai bogate la o claritate ridicată și continuă să înregistrezi viața ta minunată. Cu blițul din spate vă ajută să faceți fotografii clare rapid în medii întunecate. Telefonul Android OUKITEL C21 cu o cameră frontală de înaltă rezoluție de 20 MP, face ca fiecare selfie să fie clar, frumos și natural.
💡Android 10, 4GB + 64GB, procesor MediaTek Helio P60💡 Smartphone-ul OUKITEL C21 este echipat cu cel mai recent sistem de operare Android 10, procesor MediaTek Helio P60 și 4GB RAM+64GB ROM, oferă o experiență de utilizator mai inteligentă, mai eficientă și convenabilă. Extindeți spațiul smartphone-ului până la 256 GB cu ajutorul unui micro SD! Smartphone-ul C21 4G dual SIM funcționează fără probleme chiar și atunci când efectuați sarcini complexe.
🔋 Metode duble de deblocare, baterie de 4000 mAh🔋 Face ID și cititor de amprente vă ajută să vă accesați rapid telefonul personal fără nicio altă mișcare. Metodele deblocate rapid, care vă fac viața mai rapidă și mai convenabilă! Smartphone-ul OUKITEL C21 este echipat cu o baterie de 4000mAh. Gestionarea inteligentă și atentă a bateriei poate îngheța aplicațiile inactive și poate reduce memoria cache excesivă pentru a economisi mai multă energie.
💖Telefon mobil deblocat 4G, 2 sloturi pentru carduri, serviciu profesional💖 Smartphone-ul OUKITEL C21 acceptă 4G Dual SIM Dual Standby. Are 2 sloturi pentru carduri independente: 2 Nano SIM sau 1 Nano SIM + 1 Card TF. Evitați problemele legate de înlocuirea frecventă a cartelelor dvs. de telefon. Oferim servicii profesionale de 12 luni, 7/24 de ore, dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați mai întâi, faceți clic pe „Acono Shop” și faceți clic pe „Puneți o întrebare”.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.