Telefon mobil OUKITEL C21 Pro 4G, 6,39″ HD+ Android 11 Telefoane SIM deblocate, Cameră triplă de 21 MP, Smartphone Dual SIM Octa-core 4 GB 64 GB Baterie de 4000 mAh, Face ID/Amprentă, Smartphone-uri Versiune Marea Britanie


Pret: £135.99 - £129.99
(as of Oct 31,2022 13:55:55 UTC – Detalii)

Informații de siguranță:

💌【Serviciul post-vânzare】💌

Produsele noastre au o garanție de un an de calitate. (Nu include o garanție pentru daune provocate de om.)

Dacă cumpărați un telefon mobil OUKITEL C21 PRO din magazinul nostru și dacă telefoanele dumneavoastră fără SIM OUKITEL C21 PRO au vreo problemă, vă rugăm să contactați centrul nostru Amazon sau e-mailul oficial pentru asistență. Vă vom răspunde la mesajul dvs. în termen de 24 de ore.

🥑【Card SIM dublă】🥑

Smartphone-ul C21 PRO deblocat acceptă Nano SIM + Nano SIM sau Nano SIM + Card TF.

Dar smartphone-ul nu este echipat cu cartela SIM în cutia de ambalare.

🌐【Rețea 4G】🌐

2G : Rețea: B2/B3/B5/B8.

3G : Rețea: B1/B8.

4G: Rețea: B1/B3/B7/B8/12/B19/B20/

💖Dacă aveți probleme cu rețeaua, vă rugăm să ne spuneți mai întâi.
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 16,17 x 7,56 x 0,9 cm; 500 de grame
Data primului disponibil: ‎ 12 noiembrie 2021
Producator: OUKITEL
ASIN: B097PW5FWR
Numărul modelului articolului: C21 Pro
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

📱【 6,39 inchi HD+】 OUKITEL C21 Pro Smartphone 6,39 inch HD+ Punch-hole Display este un ecran cu vizualizare completă, cu rezoluție înaltă, care oferă o experiență de vizionare a filmelor ultra-clară și o calitate incredibilă a culorii. Rezoluția 1560*720 ajută la restabilirea culorilor cele mai realiste, permițându-vă Immersive. Fie că jucați jocuri, distribuiți fotografii sau vizionați filme, ecranul HD+ poate afișa în mod viu toate imaginile chiar și în medii luminoase.
🚀【CPU Octa-core & 4GB RAM + 64GB ROM】Smartphone-ul OUKITEL C21 Pro Sim Free MT6762D CPU Octa-core are o performanță excelentă în toate aspectele. Vă permite efectiv să rulați mai multe aplicații simultan și să comutați fluent între ele. Cu 64 GB de memorie ROM și 256 GB de spațiu de stocare extensibil, puteți folosi OUKITEL C21 Pro pentru a vă păstra toate momentele zilnice de neuitat, fotografiile, videoclipurile și mesajele prețioase.
📸【Camera principală de 21MP + Cameră frontală de 8MP】 Obiectivul principal ultra-clar de 21MP și Microlensul de 2MP vă ajută să explorați natura misterioasă sau să vă înregistrați viața de zi cu zi printr-o simplă clipă. Camera frontală oferă o nouă experiență cu o cameră de frumusețe de 8 MP, puteți obține cu ușurință selfie-uri de frumusețe cu efect bokeh, oriunde doriți.
🏆【Cel mai recent telefon mobil Android 11】 OUKITEL C21 Pro Android Phone rulează cel mai recent sistem de operare Android 11, permițându-vă să verificați cu ușurință mesajele importante și să gestionați conversațiile, dispozitivele conectate, setările de confidențialitate și alt conținut în cel mai convenabil mod. (Mai rapid, mai sigur și mai privat decât Android 10)
🔋【Bateria de 4000mAh și OTG】Smartphoneul OUKITEL C21 Pro deblocat este alimentat de o baterie mare de 4000mAh, care poate suporta redarea video, redarea muzicii sau navigarea pentru o lungă perioadă de timp. Acum doar bucurați-vă de viața de zi cu zi sau de călătoria. Rămâi activ cu tine și satisface-ți nevoile în orice moment! Acest smartphone fără sim acceptă, de asemenea, funcția OTG și poate fi folosit ca power bank pentru a încărca un alt telefon.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.