Telefon mobil ieftin SnHey, SmartPhone Android, Afișaj IPS de 5,0 inchi, 3G Dual SIM deblocat, Bluetooth/WIFI/GPS Telefoane mobile de bază cu cameră dublă (8Pro-Negru)


Pret: £53.99
(as of Jan 05,2023 13:09:39 UTC – Detalii)

SnHey 8Pro Smartphone Caracteristici remarcabile1. Sistem Android 6.0: balon de chat convenabil, funcție de protecție a confidențialității, navigare prin gesturi flexibile și alt design umanizat, fac ca SnHey 8Pro să fie mai convenabil de utilizat.2. Ecran IPS de 5,0 inchi: vă ajută să explorați fiecare detaliu și să vă bucurați de viața plină de culoare în călătorie.3. 140g Corp: ușor și subțire ca pene, curbe delicate, simțiți-vă mai confortabil în mână.4. Sloturi pentru carduri SIM duale: două carduri Nano SIM, un card TF. Niciunul Probleme ale alegerilor SIM. Evitați problemele legate de înlocuirea frecventă a cartelelor dvs. de telefon.5. 1 GB RAM / 4 GB ROM Capacitate maximă card TF 128 GB (Notă: memoria extinsă poate fi folosită pentru a stoca imagini și videoclipuri, dar memoria de operare a telefonului nu poate fi extinsă)6. Baterie de 2800 mAh + Gestionare inteligentă a bateriei AI: încetinește pierderea de energie și durează o zi întreagă.7. Cameră spate clară de 5 MP + cameră frontală de 2 MP: Înregistrați-vă viața minunată și înregistrați clar frumusețea fiecărei zile împreună cu dvs.8. Specificații 2G: (GSM: 850 / 900 /1800 / 1900) Specificații 3G: B1 / B2 / B5 / B8 Versiunea și specificațiile Bluetooth: V4.2 Versiunea și specificațiile Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n9. Deblocare prin parolă: atunci când utilizați telefonul mobil pentru prima dată, setați o parolă de deblocare în setările telefonului mobil pentru a vă proteja mai bine confidențialitatea. (Notă: vă rugăm să rețineți parola. Dacă uitați să deblocați parola, nu o veți putea folosi din nou.)Dacă aveți probleme de rețea, vă rugăm să ne spuneți mai întâi. vom face tot posibilul pentru tine!Ce e in cutie? 🌈Telefon mobil SnHey 8Pro * 1 🌈Adaptor britanic pentru telefon mobil * 1 🌈Cablu de încărcare * 1 🌈Manual de utilizare * 1 🌈Husa telefon 8Pro * 1 🎈 Cardul SIM nu este inclus în pachetSnHey 8Pro- Un cadou bun pentru toată lumea!!!
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 16,9 x 9,3 x 5,4 cm; 330 de grame
Data primului disponibil: ‎ 1 august 2022
Producator: SnHey
ASIN: B0B88LRMDS
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🌺🌺 [Dual enjoyment of touch and vision] fiind cel mai ieftin, dar mai eficient smartphone, îl poate folosi toată lumea. Telefonul SnHey 8Pro este echipat cu un ecran IPS de 5,0 inchi, care poate aduce o experiență vizuală mai largă. Culorile luminoase și ecranul clar vă pot ajuta să explorați fiecare detaliu. SnHey 8Pro este un smartphone ieftin, cu aspect la modă și utilizare simplă, care este potrivit pentru toată lumea!
🌺🌺 [Stable Multi Connection] Telefonul inteligent SnHey 8Pro 3G cu două carduri este echipat cu procesor quad core, care îmbunătățește performanța cu 20% și face ca sistemul să funcționeze fără probleme. Are sloturi pentru carduri duale, care pot introduce două carduri nano SIM și un card SD (suport 128 GB) în același timp. Eliminați problema înlocuirii frecvente a cartelei de telefon mobil! Are opțiuni de conexiune WIFI și Bluetooth.
🌺🌺 [Android System] Smartphone-ul Android SnHey 8Pro folosește un sistem intern ușor optimizat de Google (versiunea Android 6.0), care este special conceput pentru telefoanele entry-level. (Notă: Deoarece sistemul Android a fost blocat, nu poate fi actualizat, altfel telefonul nu va funcționa normal)
🌺🌺 [Capture Every Moment] Ca telefon mobil ieftin și de bază, smartphone-ul deblocat SnHey 8Pro este echipat cu o cameră spate de 5 MP și o cameră frontală de 2 MP. Cu o capacitate a bateriei de 2800 Ma, telefonul tău mobil poate rezista o zi întreagă fără încărcare frecventă.
🌺🌺 【Atenție la detalii】 SnHey este un brand care se concentrează pe performanța produsului, design, calitate și servicii. Acordăm atenție fiecărui detaliu. Oferim 1 an de garanție și suport tehnic pe viață. Dacă aveți întrebări despre utilizarea 8Pro, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi un răspuns prietenos și profesionist în 24 de ore. Smartphone-ul SnHey 8Pro este unul dintre cele mai bune cadouri!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.