Telefon mobil fără SIM, Smartphone CUBOT P50, Display Waterdrop de 6,2 inchi, ROM 128G 512 GB extins, 4200 mAh, 20 MP AI trei camere, Android 11, 4G Dual SIM, NFC, Face ID – Versiunea UK (verde)


Pret: £169.99
(as of Oct 31,2022 11:29:05 UTC – Detalii)

7″/16 cm
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Data primului disponibil: ‎ 23 martie 2022
Producator : CUBOT
ASIN: B09W93J4YC
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ P50
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🐾【Ecran HD+ Incell Waterdrop de 6,217 inchi】Telefonul mobil CUBOT P50 are un ecran Waterdrop de 6,217 inch încorporat, vă oferă un câmp vizual larg, rezoluția ultra-înaltă 720*1520P vă oferă imagini mai clare și mai vibrante, Videoclipuri. Cu un ecran captivant și rame mai mici, vă oferă o plăcere vizuală revoluționară în timp ce vă uitați la televizor, jucați jocuri sau faceți cumpărături online.
🐾【Android 11 și procesor octa-core】Smartphone-ul CUBOT P50 oferă în continuare mai multe funcții ca niciodată pe cel mai rapid și mai fluid Android 11. Oferându-vă modalități mai simple de a gestiona conversațiile, setările de confidențialitate și multe altele. 6 GB RAM+128 GB ROM și cu procesorul octa-core vă oferă o experiență de funcționare fluidă și spațiu de stocare suficient.
🐾【Baterie de mare capacitate de 4200 mAh】 Telefonul mobil fără SIM are o baterie masivă încorporată de 4200 mAh. Bateria de lungă durată de 4200 mAh vă ține telefonul mereu pornit. Puteți lucra mai mult și puteți juca mai mult fără încărcare frecventă. Când jucați jocuri, vizionați videoclipuri sau ascultați muzică, nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără baterie a telefonului.
🐾【4G Dual SIM & Face ID & NFC】Smartphone-ul Android CUBOT P50 folosește 2 design independente de slot pentru carduri, 2 carduri Nano SIM și 1 card TF (suporta card TF de până la 512 GB extins). De asemenea, acceptă NFC și Face ID. Este foarte convenabil de utilizat în viața de zi cu zi și vă protejează intimitatea. 💖NOTĂ: Înainte de a utiliza telefonul, vă rugăm să îndepărtați folia de protecție izolatoare din interiorul bateriei.
🐾【Camere frontale AI de 20MP】Cu o cameră frontală AI de 20MP va fi suficientă pentru a satisface majoritatea nevoilor dvs. Oferiți imagini clare și luminoase chiar și în condiții slab iluminate cu modul super noapte. Puteți face fotografii clare oriunde. Obiectiv principal de 12 MP + obiectiv macro de 5 MP + obiectiv fotosensibil de 0,3 MP, vă puteți face fotografii mai frumoase oricând și oriunde.
🐾【Serviciu de calitate】Produsele electronice ale acestui magazin oferă servicii de garanție de 2 ani, nu vă faceți griji cu privire la problema telefonului mobil, vă vom planifica o soluție rezonabilă pentru a rezolva problema.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.