Telefon mobil cu buton mare deblocat pentru seniori, GSM 2G SIM gratuit Backup de bază Telefoane mobile ieftine cu andocare, ușor și durabil-G180Blue


Pret: £25.99
(as of Oct 31,2022 23:38:33 UTC – Detalii)

Descriere produs

Telefon mobil pentru bătrâni

Telefon mobil pentru bătrâni

Telefon mobil GSM cu buton mare pentru vârstnici, telefon mobil pentru seniori deblocat dual SIM cu stație de încărcare, lanternă, radio FM, telefon mobil de bază ușor de utilizat

1) Rețele GSM: Telefoane mobile pentru seniori, fără două SIM, deblocate. Acest telefon mobil este un telefon mobil GSM fără contract (850/900/1800/1900MHz), compatibil cu toate rețelele GSM (cu excepția rețelelor 3G/4G), care efectuează apeluri și primirea de mesaje text, telefon mobil simplu pentru vârstnici.

2) Buton de urgență SOS: pot fi setate 5 numere de apel SOS și 8 apelare rapidă. În caz de urgență, apăsați și mențineți apăsat butonul SOS al acestui telefon cu funcții simple pentru seniori timp de 3 secunde pentru a obține ajutor de la familii sau prieteni.

3) Multifuncțional: Efectuarea de apeluri, MMS/SMS; Buton de urgență SOS; Apelare rapida; Ceas cu alarmă; Bluetooth; Calendar; Calculator, Torță etc.

4) Caracteristică: apelare rapidă și apel de urgență, ușor de utilizat; Baterie reîncărcabilă de 800 mAh, Standby lung; Dual SIM și GSM deblocat, unul pentru serviciu și unul pentru viață.

Telefon mobil cu buton mare pentru bătrâni, telefon mobil pentru seniori USHINING cu buton SOS | Numărul vorbitor | Baterie de așteptare lungă | Dual SIM deblocat | Butoane laterale lanternei | Bluetooth | Dock de încărcare

Telefon senior

Telefon senior

telefon mobil pentru vârstnici

telefon mobil pentru vârstnici

Telefon mobil pentru bătrâni

Telefon mobil pentru bătrâni

Apel de urgență SOS și apelare rapidă

Telefonul flip poate seta cinci numere de apel SOS. În caz de urgență, apăsând butonul timp de 3 secunde, telefonul va continua să sune contactele de urgență în buclă până când cineva este conectat. Este un instrument care salvează vieți pentru bătrâni și copii atunci când ies sau stau singuri acasă.

Dock de încărcare convenabil

Încărcare sigură și rapidă Ușor de încărcat Ușor pentru utilizatorii mai în vârstă Puneți telefonul direct în baza de încărcare și apoi porniți alimentarea. Cadouri ideale de ziua de nastere sau de sarbatoare pentru parintii in varsta.

Telefon mobil multifunctional

Telefon încorporat, SMS, Bluetooth, calendar, calculator, alarme, radio FM, apelare rapidă, blocare taste.

Apel de urgență SOS, lanternă, ecran de 1,77 inchi, afișare a orei și datei, carduri SIM duale, cea mai bună alegere pentru telefonul mobil de bază.

Telefon mobil USHINING GSM cu buton mare pentru vârstnici, deblocat Pay as You Go Telefon mobil pentru seniori deblocat dual SIM cu stație de încărcare, buton de urgență SOS, lanternă, Bluetooth, telefon mobil de bază ușor de utilizat

Telefon ieftin

Telefon ieftin

Telefon mobil pentru seniori

Telefon mobil pentru seniori

Telefon de bază

Telefon de bază

Buton mare și font mare

Acest telefon mobil de bază cu sistem de operare simplu, pictogramă mare, fonturi mari, tastatură cu numere mari este ușor de văzut și verificat de către senior Speakerphone va fi activat atunci când vorbiți la telefon prin apăsarea butonului „Mâini libere”.

Sunete clare și volum mare

Telefonul mobil deblocat fără sim, cu volum mare, sunet clar și difuzoare, perfect potrivit pentru seniori. Iar radioul încorporat al telefonului mobil simplu, îmbogățește timpul liber al persoanelor în vârstă.

Lanternă cu LED de 20M Highlight cu comutator rapid

Apăsați și apăsați tasta „0” aproximativ 2 secunde pentru a porni/stinge rapid lanterna Cele două lanterne pot iradia aproximativ 20M, ceea ce poate menține persoanele în vârstă în siguranță atunci când merg pe jos noaptea.

Telefon mobil de bază

Telefon mobil de bază

Telefon mobil cu buton mare pentru vârstnici

Ce este telefonul deblocat?

Ce este telefonul deblocat?

Ce este telefonul deblocat?

Telefonul deblocat este un dispozitiv care nu este legat de niciun operator sau plan. Vă permite să vă alegeți mai întâi telefonul și apoi operatorul (Selectați planul preplătit). După ce selectați un plan preplătit, pur și simplu introduceți cartela SIM a operatorului în telefon și sunteți gata de plecare.

Dimensiune receptor (mm): 105 x 55 x 20 Ecran: display de 2,4 inchi Greutate (inclusiv baterii): 103 g 1000 mAh Baterie, 3 ore până la încărcare completă Rezoluția camerei: 0,3 MP Specificații adaptor AC: 5,0 V, 500 mA

Buton SOS de urgență,Difuzor foarte puternic,Buton mare,Cheie torță pentru vârstnici

Telefon senior deblocat plătiți pe măsură ce mergeți

1. Buton SOS ultra-mare – Când este nevoie de ajutor, apăsați și mențineți apăsat butonul de asistență, 2. Difuzor foarte puternic – Aceasta este cea mai bună alegere pentru persoanele cu proteze auditive 3. Buton ultra-mare – Ușor de utilizat pentru vârstnici 4. Cheie lanternă – Funcționalitate ușoară pentru activități de noapte oriunde te duci 5. Suport card SIM 2G, s-ar putea conecta la conexiune de rețea dacă introduceți cardul SIM 3G.

Buton de urgență SOS și funcție de apelare rapidă, ușor de apelat pentru persoanele în vârstă. Telefoane mobile GSM deblocate – Acest telefon mobil pentru persoanele în vârstă funcționează pe rețelele 2G. Poate suporta majoritatea cartelelor SIM atâta timp cât operatorul de carduri mobile acceptă semnale 2G Buton de urgență SOS Fără aplicații sociale, doar jocuri clasice Sokoban și Snake, o alegere excelentă ca primul telefon al copilului tău. Consum redus de energie, timp de așteptare lung, telefon de rezervă bun pentru bărbați și femei de afaceri Instrumente utile: lanternă, bluethooth, alarmă, ceas mondial, calculator, cronometru Memorie: card Micro SD de până la 16 GB (nu este inclus) Telefoane mobile GSM deblocate – Aceasta Telefonul mobil pentru persoanele în vârstă funcționează pe rețele 2G. Poate suporta majoritatea cartelelor SIM, atâta timp cât operatorul de cartelă mobilă acceptă semnale 2G Butonul de urgență SOS

Telefon mobil pentru seniori

Telefon mobil pentru seniori

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Data primului disponibil: ‎ 26 iulie 2022
Producator: Wemat
ASIN: B0B7LGZ8GM
Numărul modelului articolului: G180
Țara de origine: China

Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Sistem de operare simplu】 Telefonul mobil deblocat gratuit sim cu noul sistem de operare UI, font mai mare, pictograme de meniu mai clare, volum mai mare și difuzor clar. Acest telefon mobil de bază este ușor de utilizat pentru vârstnici, copii și persoane cu deficiențe de vedere.
【Apelare rapidă și apel de urgență】 Telefoanele mobile cu butoane mari pentru vârstnici acceptă 8 viteze zilnice și 5 numere de apel SOS. Conexiune cu o singură atingere la serviciile de urgență și la familie, asigurați-vă că utilizatorii pot primi ajutor prompt. Cadouri ideale pentru bătrâni.
【Telefon cu funcții simple multifuncționale】Telefon încorporat, SMS, Bluetooth, calendar, calculator, alarme, radio FM, apelare rapidă, blocare taste, apel de urgență SOS, lanternă, ecran de 1,77 inchi, afișare oră și dată, carduri SIM duale, cel mai bun alegere pentru telefonul mobil senior deblocat.
【Ușor de încărcat și așteptare lungă】 Telefoanele mobile dual sim cu stație de încărcare, pur și simplu glisați telefonul mobil de bază în suportul de încărcare pentru a se încărca. Baterie reîncărcabilă de mare capacitate de 800 mAh, suportă timp de convorbire de până la 5-6 ore, timp de așteptare de până la 240 de ore, consum redus de energie, timp de așteptare lung.
【Dual SIM și telefon mobil deblocat】 Telefoanele mobile cu plata pe măsură sunt compatibile cu toate rețelele europene 2G (GSM, nu acceptă 3G sau 4G). Puteți alege operatorul de telefonie mobilă preferat. Modul dual SIM vă permite să utilizați unul pentru serviciu și unul pentru viața de zi cu zi.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.