Telefon mobil Blackview, Telefon A55 Android 11, Afișaj HD+ de 6.528 inchi, Baterie de 4780 mAh, Design cu 3 sloturi pentru carduri, Smartphone 4G Dual SIM deblocat, 8MP+5MP, Procesor MT6761V, 3GB RAM 16GB ROM, Face ID – Verde


Pret: £94.99
(as of Jan 07,2023 10:16:19 UTC – Detalii)

🌈Serviciul post-vânzare🌈
 
Vă mulțumim că ați vizitat Furike Shop [Blackview Amazon official store]! Satisfactia ta este motivatia noastra.
 
💌E-mailul nostru oficial: [email protected]
 
Produsele noastre au o garanție de calitate de doi ani. Dacă cumpărați telefonul mobil Blackview A55 din magazinul nostru Amazon (Furike Shop), dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de service post-vânzare vă va răspunde prietenos și rapid în 12 ore.
 
💜Telefon mobil Blackview A55💜
 
1. 2 card Nano SIM + 1 slot pentru card SD (dar smartphone-ul nu este echipat cu cartela SIM/cardul SD din pachet)
2. Cu o baterie mare de 4780 mAh și certificare CE, procesor de 2,0 Ghz, puteți utiliza acest telefon cu încredere.
3. Conectivitate: 2G/3G/4G; Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ac; Bluetooth: BT 4.1; WIFI: WIFI dual band 2.4G/5G; GPS: DA
 
🎯 Vă rugăm să rețineți🎯
 
1. După ce ați primit produsul, dacă constatați că accesoriile lipsesc, vă rugăm să ne anunțați imediat, iar cu siguranță vă vom ajuta să rezolvați problema.
2. Dacă întâmpinați orice problemă de calitate, hardware, rețea sau operare atunci când utilizați telefonul mobil Blackview A55, vă rugăm să ne anunțați imediat.
3. Toate produsele returnate sunt nevalide și nu pot fi revândute. Pentru a evita risipa de resurse, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că corespunde nevoilor dumneavoastră!
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 16,45 x 7,67 x 0,91 cm; 256 de grame
Data primului disponibil: ‎ 8 decembrie 2021
Producator: Blackview
ASIN: B09N9C6MGG
Numărul modelului articolului: Blackview A55
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🍄Smartphone cu ecran mare dincolo de imaginația ta🍄: Blackview A55 are un ecran cu picătură de apă de 6,528 inchi de definiție ultra-înaltă, care este neted și receptiv. Rezoluția de înaltă definiție de 720*1600 vă aduce luminozitatea lumii reale și vă fascinează. Luminozitatea de 400 nits vă permite să citiți clar conținutul telefonului chiar și la soare.
🌰Funcții de sistem mai interesante și mai sigure🌰: Blackview se concentrează întotdeauna pe îmbunătățirea experienței utilizatorului. Cel mai recent sistem Android 11, combinat cu dezvoltarea proprie Blackview și cea mai recentă actualizare a OS2.1, oferă funcții mai prietenoase, efecte vizuale intuitive și control fără probleme. Noi puncte importante ale sistemului Android: captură de ecran lungă, divertisment cu două ferestre, mod întunecat, teme artistice, telefon clonat etc.
🌸Baterie de 4780mAh + Viteza procesorului de 2,0Ghz🌸: Telefonul Android Blackview A55 este echipat cu o baterie mare peste medie de 4780mAh, care durează mai mult decât v-ați aștepta. Sunați la 18H, ascultați muzică la 26H, jucați jocuri la 6H și așteptați la 552H. Quad-core MT6761V are o frecvență de până la 2,0 GHz și adoptă un proces de 12 nm. Această arhitectură rulează mai multe aplicații cu suficientă fluiditate și capacitate de răspuns pentru a vă satisface nevoile de eficiență a muncii și de divertisment.
🍍Design cu 2+1-Card Slots & 4G LTE🍍: Smartphone-ul Blackview A55 folosește un design cu 2+1 sloturi pentru carduri, care poate folosi 2 carduri SIM și 1 card micro SD în același timp (smartphone-urile A55 pot suporta 128 GB de memorie extinsă ). Conectivitate 4G LTE, oferă o rețea mobilă rapidă și stabilă și are o experiență mai bună în ceea ce privește funcționalitățile de lucru și jocuri. Și are opțiuni de conexiune 5G dual-band WIFI și Bluetooth 4.1, permițându-vă să navigați pe internet mai eficient și mai rapid.
💛Permite să nu ratezi nicio scenă💛: cameră frontală de 5 MP și cameră spate de 8 MP, poți folosi filtre, emoji-uri sau alte tehnologii pentru a edita în continuare fotografiile și acceptă mai multe moduri de fotografiere, cum ar fi time-lapse și profesional. Durează doar o secundă pentru a debloca telefonul cu o față! Sistem de navigație 3-în-1, A55 acceptă navigarea GPS, GLONASS și BEIDOU pentru o poziționare mai rapidă. Avem un serviciu de garanție de 2 ani fără griji, vă rugăm să ne contactați la timp dacă aveți întrebări.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.