Telefoane mobile ieftine 2SimOk, smartphone Android, rețea 3G, ecran IPS de 4,7 inchi, baterie de 2500 mAh, cameră dublă, telefon mobil dual SIM (11S-albastru)


Pret: £50.99
(as of Jan 07,2023 04:20:21 UTC – Detalii)

Vă rugăm să rețineți (1): clientul poate întâmpina unele probleme din cauza utilizării incorecte a articolului. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail înainte de a vă întoarce. Vă vom sfătui operarea corectă. Și dacă într-adevăr are o problemă, vă vom rambursa sau vă vom înlocui după ce ne trimiteți un e-mail!Vă rugăm să rețineți (2): Acesta este doar un smartphone de bază și ieftin, acceptă rețeaua 3G/2G, nu telefonul mobil 4G, iar RAM de doar 1 GB, așa că nu poate elimina prea multe aplicații. Caracteristici de bază: Sistem de operare: Android OS 6.0 Dimensiune ecran: 4,7 inchi Calitatea afișajului: IPS LCDSpecificatii tehnice: SIM: Cartelă SIM duală (2 carduri Nano SIM) Banda de frecventa: WCDMA900/2100 si GSM 850/900/1800/1900 Memorie internă: 4 GB ROM + 1 GB RAM Memorie externă: suportă card micro SD de până la 128 GB (card T-Flash, neinclus) Cameră: Cameră din spate de 5,0 MP cu LED flash + Cameră frontală de 2,0 MP Baterie: baterie cu litiu de 2500 mAh GPS: suport Bluetooth: suport Wi-Fi: suportContinutul pachetului: 1 x telefon mobil 1 x baterie 1 x încărcător 1 x cablu USB 1 x căști 1 x carcasa transparenta 1 x manual de utilizare (engleză)
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 17 x 9.4 x 5.9 cm; 320 de grame
Data primului disponibil: ‎ 3 octombrie 2022
Producător: 2SimOk
ASIN: B0BH527L8R
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【OS Android, 1GB RAM, 4GB ROM】 Pagina de operare a sistemului Android a fost optimizată pentru a crește capacitatea totală de stocare a memoriei telefonului mobil. Folosind ediția Android, totul rulează rapid și fără probleme pe acest smartphone fără sim chiar și cu 1 GB RAM. Spațiul de stocare poate fi, de asemenea, extins la 128 GB dacă simțiți că 4 GB de ROM nu v-ar putea îndeplini cerințele de a stoca fotografii, muzică și videoclipuri.
【Afișaj IPS de 4,7 inchi】Micul telefon mobil cu un ecran de 4,7 inchi are o definiție bună a ecranului și este foarte potrivit pentru operarea cu o singură mână. Aspectul acestui telefon este, de asemenea, foarte la modă. este cu adevărat raport calitate-preț, recomand cu siguranță!
【Dual SIM + Cameră dublă】 Telefonul gratuit sim este potrivit pentru carduri SIM duale, permițându-vă flexibilitatea de a comuta între cartelele SIM în orice moment. Vă puteți echilibra perfect viața profesională și cea personală și, de asemenea, vă puteți bucura de rețeaua locală de mare viteză atunci când călătoriți. Este echipat cu o cameră frontală de 2 MP și o cameră spate de 5 MP pentru a vă ajuta să rămâneți în momentele bune ale vieții.
【Baterie de 2500 mAh】 acest smartphone 3G alimentat cu o baterie puternică de 2500 mAh și o gestionare inteligentă a economisirii energiei, este posibil să răsfoiți fără efort aplicațiile dvs. preferate, cum ar fi WhatsApp sau Skype, fără problemele reîncărcării frecvente.
【Centrul de garanție și reparații din Marea Britanie】 Serviciul pentru clienți este esențial pentru un telefon. Achiziția dvs. din magazinul nostru se va bucura de 12 luni de garanție. Centrul de reparații profesional din Marea Britanie oferă multă comoditate pentru întreținerea produsului în cazul în care există vreo defecțiune la telefon.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.