Sony Xperia 5 IV- 6,1 inchi 21:9 Wide HDR OLED- 120 Hz Rata de reîmprospătare- Compact- Lentile triple (cu acoperire ZEISS T*)- mufă audio de 3,5 mm- Android12- fără SIM- 8 GB RAM- 128 GB stocare- Dual SIM hibrid- EcruAlb


Pret: £949.00 - £799.00
(as of Jan 07,2023 23:12:36 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 15,6 x 6,7 x 0,82 cm; 172 de grame
Data primei disponibile: ‎ 1 septembrie 2022
Producator: Sony
ASIN: B0BBVPWGPB
Numărul modelului articolului : ‎ Xperia 5 IV
Țara de origine: Thailanda

Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Echipat cu tehnologiile de pionierat ale celor mai noi camere profesionale Alpha, Xperia vă oferă posibilitatea de a realiza fotografii și videoclipuri excepționale cu ușurință, ca un creator profesionist.
Xperia 5 IV se bazează pe experiența cinematografică a Sony pentru a oferi o experiență de vizionare excepțională. Bucurați-vă de o experiență captivantă cu un ecran uluitor și sunet cinematografic, transmiteți în flux cele mai recente filme cu BRAVIA CORE*1. 1. Se pot aplica termenii, înregistrarea și taxele terților. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de piață.
Oricând și oriunde, cu o baterie de mare capacitate, o carcasă compactă și durabilă și suport pentru încărcare fără fir pentru a vă stimula creativitatea.
Xperia 5 IV combină o experiență de ascultare autentică cu înregistrarea muzicală de înaltă calitate, dezvoltată în colaborare cu Sony Music Entertainment.
Dezvoltat în colaborare cu jucători profesioniști de eSports, Xperia 5 IV este plin de funcții care vă ajută să vă câștigați meciurile și este, de asemenea, proiectat pentru înregistrare și streaming de înaltă calitate.
În perioada 9 septembrie – 23 octombrie 2022, cu fiecare achiziție a Xperia 5 IV, căștile Sony Linkbuds S sunt gratuite

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.