Sony Xperia 10 IV – Ecran OLED lat 21:9 de 6 inchi – Cameră cu lentile triple – Mufă audio de 3,5 mm – 5000mAh – 161g – Fără SIM – Dual SIM hibrid – Negru


Pret: £379.00 - £309.05
(as of Jan 05,2023 22:48:13 UTC – Detalii)

De la brand

Logo Sony

Logo Sony

Oferte de Vinerea Neagră

Xperia 5 IV

Xperia 5 IV

Noul Xperia 5 IV

Libertate creativă într-un design compact

Aflați mai multe despre Sony Xperia

Xperia Pro I

Xperia Pro I

Xperia Pro I

Ești pasionat de fotografie? Xperia Pro I redefinește camera, astfel încât să puteți fi creativ, oriunde și oricând.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Limba: engleză
Dimensiuni produs : ‎ 15,3 x 0,83 x 6,7 cm; 301 grame
Data primului disponibil: ‎ 11 mai 2022
Producator: Sony
ASIN: B0B1G1LWTQ
Numărul modelului articolului : ‎ XQCC54C0B.EEAC
Țara de origine: Thailanda

Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

O baterie mare și puternică într-un corp ușor și compact. Adaptabil și compact, este cel mai ușor smartphone 5G din lume care dispune de o baterie de mare capacitate de 5000 mAh.
Dispunând de rezistență la apă și praf IP65/68 *1, Xperia 10 IV este construit pentru viața de zi cu zi, iar afișajul său folosește Corning Gorilla Glass Victus, cea mai rezistentă Gorilla Glass de până acum – cu îmbunătățire atât a performanței la cădere, cât și la zgârieturi.
De la peisaje uluitoare la portrete frumoase, camera cu obiectiv triplu a lui Xperia 10 IV a acoperit totul. Cu o gamă largă de obiective cu unghi ultra-larg de 16 mm, unghi larg de 27 mm și teleobiectiv de 54 mm, o mare varietate de fotografii este disponibilă pentru a realiza.
Chiar mai luminos decât modelul anterior, afișajul OLED 21:9 reproduce imagini uluitoare cu culori vii și negru adevărat.
Cufundați-vă în sunetul premium cu Audio de înaltă rezoluție și îmbunătățiți calitatea sunetului muzicii dvs. cu DSEE Ultimate.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.