Smartphone VIVO V23 5G, Telefon mobil Android 12 GB + 256 GB, Ecran FHD+ AMOLED de 6,44 inchi 90 Hz, Cameră triplă de 64 MP + Cameră frontală de 50 MP, Telefon cu încărcare rapidă de 44 W, Versiune pentru Marea Britanie, Stardust Black


Pret: £439.00
(as of Jan 08,2023 01:35:19 UTC – Detalii)

7″/17 cm
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 19,7 x 9,7 x 5,3 cm; 560 de grame
Data primei disponibile: ‎ 1 martie 2022
Producator : VIVO
ASIN: B09TPHF9GY
Numărul modelului articolului: ‎ 6974671010764
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Cameră frontală dublă 50MP AF, experiență de portret excelentă】 – Cu senzorul de 50MP personalizat exclusiv de la vivo, completat de ISOCELL 3.0 (tehnologie de izolare a pixelilor), camera frontală captează lumină abundentă și sporește autenticitatea culorilor. Faceți selfie-uri uimitoare pline de detalii și culori bine echilibrate, păstrând în același timp toate caracteristicile dvs. unice. În plus, toată lumea va arăta naturală și distinctă în selfie-urile de grup. Măriți și fiecare față arată în continuare atât de clară încât poate fi decupată pentru a fi un portret individual.
【Sticlă care schimbă culoarea】 – A purta acest telefon cu tine este ca și cum ai avea o lucrare de artă în mâini. Sticla care schimbă culoarea interacționează cu lumina soarelui și cu alte surse de raze UV ​​și se transformă în culori diferite. Este subtil, dar unic atrăgător.
【Spotlight cu două tonuri】 – Spotlight cu două tonuri este conceput pentru a te face să arăți radiant, indiferent cât de întunecat este mediul. Funcționează cu sârguință ca un asistent de iluminare pentru un fotograf profesionist, potrivind temperatura culorii de la rece la cald cu scena, astfel încât fiecare parte a portretului tău să fie strălucitoare și realistă.
【12 GB RAM + 256 GB ROM】 – Extended RAM 2.0 permite ca 4 GB de memorie să fie folosit ca RAM atunci când este necesar, obținând o experiență de 12 GB + 4 GB RAM. Comută rapid între 30 de aplicații10 cel mult și folosește-le fără întârziere toată ziua, în fiecare zi.
【Durata de viață a bateriei gratuită, încărcare rapidă】 – Cu o baterie mare de 4200 mAh (TYP), V23 5G poate fi încărcat de la 1% la 68% cu FlashCharge de 44W în 30 de minute plat12. Nu mai fi constrâns de durata de viață a bateriei. E timpul să ieși și să te distrezi puțin. Dimensity 920 folosește o tehnologie de 6 nm cu un consum mai mic de energie, oferindu-vă o experiență mai lină și de durată. Combinat cu tehnologia de optimizare a puterii sistemului de operare dezvoltată de vivo, asigură-o mulțime de viață în fiecare zi.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.