Smartphone Sony Xperia Z2 5,2 inchi fără SIM Stoc din Marea Britanie – Negru – Întrerupt de producător


Pret: £124.49
(as of Jan 04,2023 21:26:45 UTC – Detalii)

Vedeți mai mare

Prima tehnologie de anulare digitală a zgomotului din lume într-un smartphone

Experimentați un sunet legendar, tare și clar. Tehnologia digitală de anulare a zgomotului de la Sony vă oferă cea mai clară și mai captivantă experiență de ascultare. Până la 98% din totalul sunetului ambiental este redus cu ajutorul controlului activ al zgomotului, o tehnică care elimină porțiunile de frecvență inferioară ale zgomotului, împiedicând zgomotul de înaltă frecvență să ajungă vreodată la urechi. Vrei divertisment neîntrerupt? Setul cu cască MH750* (optional suplimentar) blochează eficient zgomotele străzii și vă lasă cu propriul sunet pur, nealterat. Căștile cu potrivire ridicată vă permit să vă bucurați netulburat de melodiile, videoclipurile și jocurile preferate. Această cască cu anulare digitală a zgomotului* prelevează zgomotul din jur printr-un microfon și este compensată de circuitul DNC din dispozitivul Xperia. Ieșirea rezultată este un sunet de gamă completă cu bas profund, un registru mediu puternic și înalte clare – asta este muzică pentru urechile tale. * Căști compatibile incluse. Xperia Z2 dispune de tehnologia unică de anulare a zgomotului digital (DNC) optimizată pentru utilizarea cu căștile Sony DNC (extra opțional). Specificații verificate de serviciul SpecTRAX al Strategy Analytics.

Cea mai bună cameră și capacitate de înregistrare din lume într-un smartphone rezistent la apă **

Realizați fotografii și videoclipuri ca niciodată, cu calitatea și performanța unei camere digitale. Xperia Z2 are o cameră video 4K și o cameră de 20,7 MP, combinate pentru prima dată într-un smartphone. Mai mulți pixeli. Mai mult sens. Cu un număr de megapixeli de 20,7 și un mega senzor cu 30% mai mare decât smartphone-ul standard, telefonul Xperia Z2 Android este la egalitate cu camerele digitale compacte de la Sony – adică imagini super clare, ultra clare. Xperia Z2 combină captura video 4K cu un senzor de imagine mare Exmor RS de 1/2,3” 20,7 MP pentru mobil, obiectivul G premiat de la Sony și motorul inteligent de procesare a imaginii BIONZ pentru mobil. Rezultatele sunt imagini cu o claritate, claritate și luminozitate superioare – de fiecare dată. (** În conformitate cu IP55 și IP58, Xperia Z2 este protejat împotriva pătrunderii prafului și este rezistent la apă. Cu condiția ca toate porturile și capacele să fie bine închise, telefonul este (i) protejat împotriva jeturilor de apă de joasă presiune din toate direcțiile posibile. în conformitate cu IP 55; și/sau (ii) poate fi ținut sub 1,50 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute în conformitate cu IP58).

Fotografii uimitoare în orice lumină

Tehnologiile legendare ale camerelor Sony își unesc forțele pentru a vă oferi fotografii detaliate și luminoase – chiar și la lumina lumânărilor – folosind o evoluție a tehnologiei senzorilor de imagine Sony, cu un senzor de lumină BSI de ultimă generație. Reduceți zgomotul imaginii menținând în același timp rezoluția ridicată cu un obiectiv luminos Sony G F2.0, Exmor RS de înaltă sensibilitate pentru mobil și BIONZ pentru mobil NR, pixel binning și tehnologii de super rezoluție by-pixel. Iar cu Auto Superior, totul este îngrijit – fără a te juca cu setările dificile.
Vedeți mai mare

Detectarea mișcării pentru imagini fără estompare

Locuiește pe calea rapidă? Continuați să vă mișcați – cel mai bun telefon cu cameră ține pasul, cu imagini care ies întotdeauna clare. Obiectivul luminos F2.0 și senzorul de înaltă sensibilitate înseamnă că puteți face fotografii cu o viteză mai mare a obturatorului. Motorul de procesare a imaginilor BIONZ pentru mobil are Motion Detection – alege o viteză mai mare a obturatorului pentru a capta imagini fără estompare atunci când subiectul se mișcă.Vedeți mai mare

4K – Înregistrare video de ultra înaltă definiție

E frumusețe în detaliu. Cel mai bun telefon cu cameră de la Sony, Xperia Z2 vă permite să capturați tot ceea ce vedeți în videoclipuri 4K strălucitoare, de înaltă rezoluție. Cu detalii de patru ori mai mari decât calitatea imaginii Full HD 1080p, filmările dvs. sunt livrate la Ultra High Definition, pentru o claritate de neegalat și detalii autentice. Acest model acceptă rezoluția 4K (3840 x 2160) și redarea pe un televizor sau proiector 4K folosind cel mai recent conector MHL 3.0.
Vedeți mai mare

Videoclipul Timeshift aduce drama

Retrăiește acțiunea în detalii glorioase, cu încetinitorul. Încetiniți momentul pentru o experiență cu adevărat cinematografică cu videoclipul Timeshift. Filmați la 120 de cadre pe secundă în HD 720p. După ce ați terminat de înregistrat, selectați cei mai buni biți și redați fiecare clip la un sfert de viteză. Marcați-le pe o cronologie grafică, iar videoclipul Timeshift se va ocupa de restul.Vedeți mai mare

Cea mai bună tehnologie de afișare a televizorului Sony într-un smartphone

Un afișaj atât de bun încât te vei simți ca și cum ai fi acolo. Xperia Z2 este construit cu cele mai recente tehnologii de afișare TV Sony optimizate pentru mobil. Noul LED Live Color adaugă profunzime și gradație de culoare. Iar IPS oferă un unghi de vizualizare excelent și culori precise de la margine la margine. Ecranul mare, de înaltă rezoluție, TRILUMINOS, de 5,2” Full HD, cu motor de imagine X-Reality pentru mobil, are o scanare progresivă 1920 x 1080, pentru imagini incredibil de clare, fără margini zimțate. Împreună cu o densitate de pixeli de 423 de pixeli pe inch, obțineți imagini clare și incredibil de luminoase.Vedeți mai mare

Toate într-un design impermeabil, rezistent la praf și rezistent la viață

Un design premium care arată bine indiferent de ceea ce viața îi aruncă, Sony Xperia Z2 are un rating impresionant IP55/IP58, ceea ce face ca acest smartphone subțire și elegant să fie impermeabil și rezistent chiar și la cele mai mici particule de praf. Selfie-uri la piscină, cineva? Faceți fotografii cu cel mai bun telefon cu cameră din lume în timp ce înotați în apă dulce timp de până la 30 de minute. Simțiți-vă liber să scufundați până la 1,5 m, atâta timp cât vă amintiți să păstrați portul micro USB, slotul SIM și capacele slotului pentru card de memorie închise etanș.Vedeți mai mare

Cel mai larg spectru de culori

Viață: acum disponibil în culori tehnice glorioase. Tehnologia unică pentru Sony TRILUMINOS Display creează un curcubeu de culori bogate, naturale. Cu expertiza Sony BRAVIA TV, roșul, albastrul acva și verdele smarald, greu de reprodus, sunt afișate frumos, pentru o experiență de vizionare mai vie și un sentiment sporit de profunzime. LED-urile emit roșu și verde mai pur, creând o lumină mai strălucitoare și mai uniformă care captează adevăratele culori ale sursei. De la peisaje luxuriante, la tonuri naturale ale pielii, vizualizați fiecare detaliu într-o culoare uimitor de autentică și o calitate uluitoare. Live Color LED este o tehnologie nou-nouță integrată numai în dispozitivele Sony, oferindu-vă cele mai profunde și intense culori din lume pe un ecran de smartphone sau tabletă. Această nouă inovație combină fosforul roșu și verde cu LED-uri albastre și filtre de culoare personalizate pentru a produce o lumină mai strălucitoare și mai uniformă – captând culorile adevărate fără riscul de suprasaturare.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 0,8 x 7,3 x 14,7 cm; 340 de grame
Data primei disponibile: ‎ 24 ​​februarie 2014
Producator: SNCE4
ASIN: B00IOQ5TNU
Numărul modelului articolului: ‎ 1281-0821
Departament: ‎ Categorie implicită
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Căști Sony Digital Noise Cancelling incluse
Impermeabil si rezistent la praf
Înregistrare video 4K Ultra High Definition cu o cameră de 20,7 MP
Ecran de 5,2″ cu cele mai recente tehnologii TV Sony optimizate pentru mobil
Efecte video cu mișcare lentă cu TimeShift Video

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.