Smartphone Samsung Galaxy Z Flip4 5G Telefon pliabil Android gratuit, 256 GB, aur roz, 3 ani garanție producător, versiunea pentru Marea Britanie


Pret: £1,059.00
(as of Jan 04,2023 20:15:24 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 2 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 0,69 x 7,19 x 16,52 cm; 187 de grame
Data primei disponibile: 9 august 2022
Producator: Samsung
ASIN: B0B6WSNZQD
Numărul modelului articolului: F-MF721BZDHAMA
Țara de origine: Vietnam
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Alegeți o culoare care se potrivește cu totul – Un finisaj neclar al sticlei creează un contrast fin cu cadrul metalic strălucitor și lucios, care este suficient de compact pentru a se potrivi în palmă. Alegeți dintre patru nuanțe: Bora Purple, Graphite, Pink Gold și Blue.
Cel mai dur Flip vreodată – Din interior spre exterior, Galaxy Z Flip4 este făcut pentru a fi durabil. Acestea sunt cele mai rezistente piese pliabile ale noastre cu Corning Gorilla Glass Victus + exclusiv. Și balamaua este protejată de Armor Aluminium.
Cameră care vă surprinde viața – Cu FlexCam, profitați de unghiurile agile ale telefonului pentru a captura fotografii de grup, selfie-uri și videoclipuri. Cu Quick Shot, faceți selfie-uri cu camera din spate, în timp ce ecranul de acoperire vă oferă o previzualizare în timp real.
Putere în buzunar – Cu atâta suc, puteți lăsa fiecare apel să intre în orele suplimentare. Un procesor îmbunătățit de 4 nm funcționează cu o baterie de lungă durată de 3700 mAh pentru a alimenta de-a lungul orelor.
Ecran de acoperire personalizat – Cu un ecran de acoperire personalizabil de 1,9 inchi, aveți încă o pânză cu care să vă jucați. Schimbați-l cât de mult doriți folosind videoclipurile, fotografiile sau propriul emoji AR pentru a personaliza cadranul ceasului.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.