Smartphone robust UMIDIGI, BIOSN GT2 Pro Android 12, 8GB + 256GB, Telefon deblocat SIM dual 4G, Baterie 6150mAh, Cameră 64MP+24MP, Telefon mobil cu ecran FHD+ de 6,5 inchi, Telefon rezistent la apă IP68/IP69K NFC


Pret: £289.99 - £231.99
(as of Jan 07,2023 09:05:30 UTC – Detalii)

7″/17 cm
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare.
Dimensiuni produs : ‎ 17,21 x 8,38 x 1,29 cm; 280 de grame
Data primului disponibil: ‎ 30 septembrie 2022
Producator: UMIDIGI
ASIN : B0BGWYWFQM
Numărul modelului articolului: UMIDIGI BISON GT2 Pro
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

💾【8GB RAM + 256GB ROM și procesor Octo-Core Dual 4G】Telefonul Android BISON GT2 PRO 4G cu MTK6785V/CD (Helio G95) și procesor Octo-Core vă oferă o experiență extrem de rapidă și sigură, reducând în același timp consumul de energie. cel mai recent sistem Android 12, utilizatorii își vor putea personaliza complet telefoanele cu personalizare. 8 GB RAM + 256 GB ROM (extindere de 512 GB) oferă un spațiu amplu și incredibil de fluid pentru jocuri 3D, videoclipuri sau aplicații multitasking și cea mai bună experiență de performanță.
🥇【Android 12 și NFC pentru Google Pay】 UMIDIGI BISON GT2 PRO Rugged Smartphone Black Friday adoptă noul sistem Android 12 actualizat. Acest lucru permite telefonului mobil să aibă mai multe widget-uri și funcții unice, ceea ce înseamnă că telefonul va funcționa mai flexibil și mai ușor de utilizat. Funcția NFC încorporată vă permite să vă bucurați de metode de plată mai rapide și mai sigure.
💧【Rezistent la apă și la praf și la cădere și MIL-STD-810G】BISON GT2 Pro Celulares desbloqueados Îndeplinesc standardele militare IP68 și IP69K și MIL-STD-810G, Telefoanele robuste UMIDIGI sunt supuse unor teste mai stricte în diverse cerințe stricte medii pentru a asigura mai multă durabilitate. oriunde v-ați afla, poate oferi funcții puternice rezistente la apă, șocuri și praf. Fie că este vorba de munți, deșerturi, lacuri sau ecuator, telefonul poate funcționa întotdeauna perfect.
📸【Cameră triplă spate de 64MP și cameră frontală de 24MP】Smatphone-uri impermeabile BISON GT2 Pro echipate cu cameră principală spate de înaltă definiție de 64 MP, cameră cu unghi ultra larg de 8 MP, obiectiv macro de 5 MP și cameră frontală de înaltă rezoluție de 24 MP, oferind o cameră mai clară și o cameră foto Vedere mai largă. care poate fi combinat perfect cu modul selfie de frumusețe, făcându-vă în centrul atenției fotografiei! Lăsați fiecare fotografie să fie dedicată restabilirii lumii reale din inimile oamenilor, fiți martor la nenumărate momente prețioase care merită înregistrate.
🔋【Super baterie de 6150mAh și încărcare rapidă de 18W și OTG】 Telefonul UMIDIGI BISON GT2 Pro Rugged are o durată excelentă de viață a bateriei. Superbateria de 6150 mAh poate ajunge la 17 zile în standby, 24 de ore de conversație, 10 ore de video și 11 ore de joc zilnic, până la 3-5 zile de viață a bateriei. Așa că puteți fi online oricând, fără griji. BISON GT2 PRO nu este doar un telefon de site pentru muncitori, ci este și un însoțitor perfect pentru călători, fermieri, exploratori și oameni care lucrează în aer liber.
💡【4G Dual SIM & Amprentă/Face ID】Telefoanele mobile BISON GT2 PRO deblocate gratuit acceptă două carduri simultan, puteți introduce 2 carduri Nano SIM sau 1 Nano Sim + 1 card TF. Doar o privire, deblochează instantaneu telefonul pentru jocuri! Ca alternativă, atingeți lung butonul lateral pentru a vă accesa telefonul cu ușurință.
💥【 Ecran mare FHD+ de 6,5 inchi】Smartphone-ul BISON GT2 Pro 4G este echipat cu un ecran mare de 6,5 inchi cu rezoluție excelentă de 1080*2400, luminozitate și contrast excelent, oferă o experiență vizuală de vârf. Semnal puternic 4G dual band, 5G WIFI vă permite să vă bucurați de jocuri la scară largă și videoclipuri Ultra-HD fără întârziere. Poate obține perfect performanță ridicată, consum redus de energie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.