Smartphone robust UMIDIGI 5G BISON GT2 Pro 5G Telefon mobil deblocat, 8G+256GB, 6150mAh 18W Încărcare rapidă, Android 11 Dual SIM 5G, Cameră de 64MP, Telefon rezistent la apă IP68/IP69K, Afișaj 6,5 inchi, NFC/OTG/GPS


Pret: £419.99
(as of Jan 04,2023 14:23:20 UTC – Detalii)

7″/17 cm
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 17,2 x 8,4 x 1,3 cm; 280 de grame
Data primului disponibil: ‎ 16 aprilie 2022
Producator: UMIDIGI
ASIN: B09SPH48ZV
Numărul modelului articolului : Bison GT2 5G Pro
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🔥【8GB RAM + 256GB ROM, ANDROID 11】UMIDIGI BISON GT2 PRO 5G celulares desbloqueados Echipat cu Android 11, cameră spate 64MP+8MP+5MP smartphone robust Crăciun Fericit, 256GB (până la 512GB) memorie vă oferă suficient spațiu pentru a stoca un număr mare de fotografii, videoclipuri și filme. Bateria de 6150 mAh și o încărcare rapidă de 18 W vă pot oferi puterea de care aveți nevoie. Aventurierii nu mai trebuie să-și facă griji că rămân fără baterii atunci când explorează sălbăticia.
📢【Disclaimer】 Vă rugăm să fiți atenți! UMIDIGI BISON GT2 PRO 5G este versiunea Android 12, dacă ați primit Android 11, vă rugăm să faceți upgrade manual la Android 12 prin următoarea cale (Setări – Despre telefon – Sistem – Actualizare sistem – Reporniți imediat,Sau contactați-ne pentru a face upgrade la Android 12 , dacă preferați să utilizați Android 11, îl puteți păstra.
🎃【REȚEA GLOBALĂ 5G】Smartphone-ul deblocat UMIDIGI BISON GT2 PRO 5G acceptă cardul dublu Nano-SIM și cardul de memorie de expansiune Micro-SD și poate funcționa cu majoritatea operatorilor de telefonie, acceptă și Bluetooth 5.2, telefonul mobil indestructibil 5G poate funcționa mai ușor decât înainte.
💎【PROTECȚIE DE GRAD IP68/IP69K】 Telefoanele inteligente BISON GT2 PRO 5G Rugged sunt un telefon robust îmbunătățit, construit puternic pentru a rezista la condiții dure și la manevrare dură, îndeplinește standardele militare pentru praf, șocuri, apă, umiditate, radiații solare și temperaturi extreme, face rezista la cadere de 1,8 metri. Telefonul mobil BISON GT2 5G rezistent la rigoarea șantierului dvs. răspunde, de asemenea, nevoilor dvs. de smartphone-uri de afaceri.
📸【CAMERA TRIPLA DE 64MP și modul foto subacvatic】Echipată cu cameră triplă de 64MP montată în spate, cameră principală spate de înaltă definiție de 64MP, cameră cu unghi ultra larg de 8MP, obiectiv macro de 5MP și cameră frontală de înaltă rezoluție de 24MP, oferind o cameră mai clară și o viziune mai largă. BISON GT2 PRO 5G are o funcție de mod de fotografiere pe timp de noapte, care poate surprinde detaliile minunate ale fiecărei fotografii chiar și pe timp de noapte. Smartphone-ul cu bandă 5G deblocat UMIDIGI este un smartphone internațional robust și durabil.
🍭【BUTON PERSONALIZAT + MOD EXTERIOR Extreme/MÂNUSI】Puteți seta butonul personalizat pentru acces rapid la SOS de urgență, butonul PTT, lanternă, înregistrare etc., telefoanele mobile BISON GT2 PRO 5G sunt convenabile și practice pentru orice activitate și lucru în aer liber . Nu numai, dar și telefonul mobil acceptă și modul subacvatic, mai există și modul mănuși, ceea ce înseamnă că poți atinge ecranul dispozitivului în timp ce purtați mănuși.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.