Smartphone robust Ulefone ARMOR X10 PRO 4G, Cameră subacvatică de 20 MP, Helio P22 4 GB+64 GB, Telefon mobil rezistent la apă IP68 5,45 inchi Android 11, DUAL SIM, Baterie 5180 mAh, Slot pentru 3 carduri, Deblocare facială NFC Negru


Pret: £149.99 - £127.49
(as of Jan 08,2023 09:55:24 UTC – Detalii)

A++
Dimensiuni produs : ‎ 7,67 x 1,46 x 15,82 cm; 256 de grame
Data primului disponibil: ‎ 21 martie 2022
Producator: Ulefone
ASIN: B09W24WBXR
Numărul modelului articolului: X10 PRO
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

★ 【Smartphone robust mai subțire și mai ușor, ușurință în palmă:】Prezentat cu un aspect la modă și temperament, Armor X10 Pro se află în palmă cu un corp subțire. Vă oferă o senzație de atingere mai confortabilă și rafinată. În comparație cu telefonul robust anterior, acesta reușește să-și păstreze robustețea și exteriorul de modă și subțire.
★ 【Cameră dublă din spate de 20MP, snap dincolo de imaginație:】Fiecare moment de comoară merită să fie înregistrat. Instalat cu o cameră principală din spate Sony de 20 MP, ați fi surprins să descoperiți că fotografiile pe care le faceți sunt cu adevărat luminoase și clare. Detalii se pot vedea din fotografii. Există filtru automat pentru a înfrumuseța portretele, scenele etc. sub cameră.
★ 【Dovada IP68/IP69K, un soldat curajos și îndrăzneț:】 Clasamentul IP68/IP69K și certificarea MIL-STD-810G oferă escortă Armor X10 Pro. Este puternic împotriva apei, prafului și șocurilor bruște. Ce prieten de încredere în aer liber pentru performanțele sale excelente în impermeabilitate, durabilitate și robustețe. Chiar și în mediul aspru, el reușește să supraviețuiască sănătos și în siguranță.
★ 【Constructie sigilata robusta, protectie pentru fiecare colt】Au fost depuse eforturi mari pentru a asigura durabilitatea acestui telefon robust. Armor X10 Pro s-a dovedit a fi rezistent la apă, la șocuri și la praf, care este proiectat cu capac spate mare din TPU și structură internă compactă. Există un dop de etanșare pentru a bloca o picătură de apă, un grăunte de nisip și praf în telefon. Poate suporta o scădere bruscă de la 1,5 M.
★ 【Procesor Octa-core de 2,0 GHz, rulat într-un mod remarcabil:】Cu 8 nuclee CPU și frecvență principală de 2,0 GHz, nucleul său este dublu și performanța crește cu 21% în comparație cu Armor X10. Indiferent de procesarea informațiilor sau operarea aplicațiilor, funcționează bine și nu există griji pentru orice întârziere. Și stocarea sa internă crește până la 64 GB, care s-a dublat pentru a vă oferi mai mult spațiu de stocare pentru a rezerva fotografii și videoclipuri.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.