Smartphone rezistent Blackview BV6600Pro Telefoane robuste cu imagini termice, 8580 mAh Android 11 telefon rezistent la șocuri, 4 GB+64 GB/128 GB telefon mobil robust, 4G dual SIM deblocat gratuit, NFC, OTG- verde (2021)


Pret: £299.99 - £229.99
(as of Nov 01,2022 03:17:11 UTC – Detalii)

👍 Blackview👍
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 15,9 x 7,94 x 1,8 cm; 325 de grame
Data primului disponibil: ‎ 12 noiembrie 2021
Producator: Blackview
ASIN: B09LQGVCSG
Numărul modelului articolului : RR UK-BV6600Pro
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🟥【Cameră termică integrată】Telefonul mobil robust Blackview BV6600PRO are o cameră de termoviziune încorporată, care poate localiza sursa de căldură și o poate transforma într-o imagine termică care poate fi văzută și măsurată. Imagistica termică este utilizată pe scară largă, cum ar fi: detectarea incendii în casă, judecând umiditatea plantelor, evitând animalele periculoase pe timp de noapte, poate fi folosit și pentru inspecția industrială și întreținerea mașinilor și echipamentelor. Poate fi ajutorul tău bun atât în ​​interior, cât și în aer liber!
🟩【Rezistent la apă+la praf+la cădere】Smartphone-ul robust BV6600 Pro a trecut de certificarea IP68&IP69K, MIL-STD-810G. Poate fi scufundat în apă de 1,5 metri și nu va fi deteriorat când este scăpat de la 1,5 metri, și funcționează la -20 până la 60°C, pentru a vă sprijini și a vă însoți în orice muncă sau aventură. BV6600 Pro este special conceput pentru a funcționa la standarde înalte chiar și în medii umede, cu părți interne protejate cu membrane impermeabile, precum și un capac de încărcare anti-deformare.
🧀【Baterie mare de 8580mAh + OTG】: Telefonul inteligent robust BV6600Pro are o baterie de 8580mAh și un sistem de gestionare a energiei, care vă poate sprijini comunicarea, navigarea, jocurile, stilul de viață în aer liber și actualizările rețelelor sociale fără a opri pentru a obține mai multă putere. Telefonul mobil robust BV6600Pro acceptă putere de ieșire inversă (poate fi folosit ca sursă de alimentare mobilă). Puterea poate fi transmisă către echipamentul necesar în sens invers. oferind confort în toate direcțiile.
🟨【Android 11+Doke OS2.0】 Smartphone-ul robust Blackview BV6600Pro combină noile upgrade Android 11 și Doke2.0, ceea ce înseamnă că telefonul va rula mai flexibil și mai ușor de utilizat. Privilegiul de a trimite mesaje importante de conversație separat, mai standardizat permisiuni de confidențialitate și stocare, puteți experimenta în Android 11. Doke2.0 vine cu un manager de sistem, funcția de cameră frigorifică vă va permite, de asemenea, să alocați complet spațiul telefonului.
🦐【Memorie 4+64GB /128GB și cameră de 16MP】Telefonul robust BV6600Pro este echipat cu o cameră principală de 16MP ultra-înaltă definiție + cameră de 5MP + cameră frontală de 8MP, care poate regla automat luminozitatea, bloca rapid ținta și poate captura clar orice obiect oricand oriunde. Spațiul de stocare de 4 GB RAM+64 GB ROM este suficient de mare pentru a vă ajuta să înregistrați peisajul frumos din viața dvs. fără să vă faceți griji cu privire la problema înghețarii telefonului. De asemenea, puteți utiliza un card SD pentru a extinde memoria la 128 GB.
【GPS&NFC&Deblocarea feței și a amprentei și garanție de doi ani】Telefonul robust BV6600Pro are atât recunoaștere facială cu răspuns rapid, cât și deblocare a amprentei, poate fi activat în 1 secundă. Navigația este echipată cu GPS+GLONASS+Beidou+Galileo. BV6600 Pro acceptă benzile 4G Global LTE în ambele sloturi simultan – bucurându-se de o transmisie de date mai rapidă, un consum mai mic de energie și o conexiune mai fiabilă. Oferim o garanție de doi ani, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.