Smartphone OUKITEL Rugged, WP9 5,86″ HD Telefoane mobile indestructibile, 6 GB RAM+128 GB ROM(Extensibil la 1TB) Baterie 8000mAh IP68/IP69K Telefon rezistent la apă, Android 10, 16MP+8MP, 4G Dual SIM/NFC/GPS


Pret: £119.99 - £99.99
(as of Jan 07,2023 07:50:51 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 19,6 x 19,6 x 3,9 cm; 605 grame
Data primei disponibile: ‎ 8 octombrie 2022
Producator: OUKITEL
ASIN : B0BHNQJHLG
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

🥇【Smartphone robust】Oukitel WP9 este un telefon mobil cu funcții avansate, caracter practic puternic și viață lungă. Performanța excelentă a telefonului de buget Oukitel WP9 îl face prima alegere pentru sportivii în aer liber, personalul din industria construcțiilor, sportivii extremi, aventurierii de camping și multe altele. Este pentru toată lumea!
🔋【Baterie mare de 8000 mAh】 Telefonul indestructibil Oukitel WP9 este echipat cu o baterie de capacitate mare de 8000 mAh, timp de așteptare foarte lung de 760 de ore și timp de convorbire de 50 de ore. Telefonul Rugged WP9 este echipat cu încărcare rapidă de 18 W, care poate fi încărcată complet rapid și poate folosi și funcția OTG pentru a încărca alte dispozitive. Fie că este o călătorie zilnică de afaceri sau o călătorie de afaceri, puterea sa îți poate depăși imaginația!
💾【6GB+128GB】Oukitel WP9 are MediaTek Helio P60 octa-core, echipat cu puternicul procesor octa-core al AI Master, care se descurcă inteligent și eficient diverselor sarcini. Smartphone-ul robust WP9 are o memorie mare de 6GB RAM+128GB ROM, care poate descărca un număr mare de videoclipuri și poate salva diverse fișiere de lucru după bunul plac!
🌊【IP68 Rezistent la apă, la praf, la șocuri】 Telefonul mobil Oukitel WP9 rezistent la apă are certificare IP68, 360 de grade rezistent la apă și praf și a trecut teste standard stricte, cum ar fi tensiune joasă, PH, umiditate, radiații solare etc. și poate face față cu ușurință. diverse medii de utilizare. Telefon rezistent la șocuri Oukitel WP9 nu este doar un telefon rezistent la apă, ci și un telefon superman cu o mare adaptabilitate!
🖼【Ecran mare HD de 5,86 inchi】Smartphone-ul robust Oukitel WP9 are un ecran mare de 5,86 inchi, fie că trebuie să urmați cursuri online acasă, să vizionați videoclipuri de predare sau părinții să joace jocuri sau să vizionați filme, este o alegere excelentă! În plus, ecranul mare și dimensiunea fontului reglabil ale telefonului pentru exterior Oukitel WP9 sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru persoanele în vârstă.
📸【Camera de 16MP+8MP】Telefonul Oukitel WP9 rezistent la apa este echipat cu o camera inteligenta AI de 16MP, care poate face fotografii ultra clare. Plus camere Micro și Bokeh, focalizare automată, bokeh, modul portret și multe altele, puteți filma filme de succes oricând și oriunde. Telefonul robust WP9 este, de asemenea, echipat cu cameră frontală Sony de 8MP, frumusețe inteligentă AI, vă permite să vă arătați cel mai frumos!
🤖【Sistem Android10】Telefonul robust Oukitel WP9 este echipat cu noul sistem Android10, iar noul mod de noapte întunecată nu te va mai uimi când te uiți la telefon noaptea. De asemenea, adaugă noi comenzi rapide, personalizări și mai mult joc. Prin unele setări, puteți face rapid capturi de ecran, porniți camera, porniți lanterna și alte funcții și, de asemenea, puteți seta multe operațiuni preferate. Telefonul antișoc WP9 este telefonul dvs. personalizat.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.