Smartphone Motorola Moto G LTE din a treia generație fără SIM – negru


Pret: £74.99
(as of Oct 31,2022 18:51:06 UTC – Detalii)

Apa este cel mai mare dușman al telefonului tău. Protecția cu gradul IPX7 vă protejează telefonul de stropiri și picături accidentale în apă.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 1,2 x 7,24 x 14,2 cm; 155 de grame
Data primei disponibile: ‎ 29 iulie 2015
Producator : Motorola
ASIN: B012W8Y6Y8
Numărul modelului articolului: SM4179AE7B1
Departament: ‎ Categorie implicită
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Rezistență avansată la apă. Protecția cu gradul IPX7 vă protejează telefonul de stropiri și picături accidentale în apă.
Performanță avansată. Un ecran HD clar de 5″, un procesor quad-core, memorie extensibilă și baterie pentru a vă alimenta o zi întreagă – și apoi ceva.
Experiențe pur Android plus Moto. Simplificarea a ceea ce faci. Anticipând ceea ce vei face. Telefonul tău o face pentru tine.
Realizați fotografii remarcabile cu o cameră de 13 MP cu un blitz LED dublu dinamic, cu temperatură de culoare corelată (CCT). În plus, cu o cameră de 5 MP în față, vei arăta grozav indiferent dacă îți faci un selfie sau discuții la un apel video.
Noul Moto G vă oferă viteza uluitor de rapidă a 4G LTE. Astfel, puteți să navigați pe web, să transmiteți muzică în flux, să jucați jocuri și să vizionați videoclipuri. Este un preț mic de plătit pentru o mulțime de viteză. 1 GB RAM și 8 GB ROM. Notă: articolul nu are încărcător inclus

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.