Smartphone deblocat LG Google Nexus 5X fără SIM – alb (ecran tactil Full HD de 5,2 inchi, procesor SD 802 Hexa Core, 32 GB stocare, 2 GB RAM, cameră foto de 12,3 MP, Vanilla Google și ultimele actualizări)


Pret: £72.00 - £70.00
(as of Nov 01,2022 15:53:58 UTC – Detalii)

Descoperiți cele mai la modă smartphone-uri cu unele dintre cele mai inovatoare funcții de pe piață. Telefoanele inteligente LG vă permit să experimentați o performanță îmbunătățită atunci când navigați pe web, descărcați aplicații și efectuați multitasking. Alegeți dintr-o gamă de telefoane LG Android cu acces la mii de aplicații de pe piața Android.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 0,8 x 7,2 x 14,7 cm; 136 de grame
Data primului disponibil: ‎ 29 septembrie 2015
Producator : LG
ASIN: B016B7IN8Q
Numărul modelului articolului: LGH791.A3GBWH
Departament: ‎ Categorie implicită
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Lovindu-se în Sweet Spot – Captând sufletul familiei Nexus, 5X oferă performanțe de top într-un dispozitiv compact și ușor, care este gata să-și ia ziua cu tine. Sub ecranul de 5,2 inchi se află un procesor Snapdragon 808 hexa-core, care vă oferă viteză de clasă mondială la un preț accesibil.
O cameră puternică care captează mai multă lumină – Cea mai bună cameră completă pe care am pus-o vreodată într-un Nexus. Dar acolo unde strălucește cu adevărat este în condiții cu iluminare mai puțin decât ideală. Pixelii mai mari de 1,55um captează mai multă lumină, chiar și în cele mai slabe condiții, pentru a produce detalii uimitoare și imagini clare. Cu o aplicație Google Camera mai rapidă, nu pierdeți niciun moment, iar cu aplicația inteligentă Google Foto, amintirile sunt ușor de retrăit și întotdeauna la îndemână.
Securitate simplificată: un vârf de deget – Nexus este mai rapid și mai sigur cu un senzor de amprentă. Plasat pe spatele dispozitivului pentru a completa modul în care îl țineți în mod natural, o singură atingere vă va porni telefonul și vă va debloca aplicațiile pentru un acces ușor și ușor.
Întotdeauna Nou. Acum rulează Marshmallow – Construit din interior spre exterior pentru a profita la maximum de cel mai popular sistem de operare din lume, Nexus este experiența Android supremă. Sunteți întotdeauna printre primii care primesc actualizări de software. Și veți avea cea mai proaspătă și mai rapidă versiune, Android 6.0 Marshmallow, care funcționează pentru dvs. imediat din cutie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.