Smartphone, Blackview A100 Telefoane mobile deblocate fără Sim Telefon Android 11, Helio P70 Octa-Core 6+128GB/256GB Extensie, 6.67″ FHD+, 4680mAh/18W Încărcare rapidă, Cameră triplă AI de 12MP, ID-ul față/amprenta digitală-roz


Pret: £189.99
(as of Jan 04,2023 19:04:34 UTC – Detalii)

🎈Blackview🎈
Ne concentrăm pe înaltă tehnologie și înaltă performanță.
Smartphone-ul Blackview vă va atrage prin caracteristicile sale puternice și eficiența!

💌BVhandy-EU💌
Vă mulțumim că ați vizitat magazinul oficial Blackview Amazon: BVhandy-EU! Satisfactia ta este motivatia noastra.
Produsele noastre au o garanție de calitate de doi ani. Dacă cumpărați un telefon Blackview din magazinul nostru (BVhandy-EU), dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de service post-vânzare vă va răspunde prietenos și rapid în 12 ore.
💡E-mailul nostru oficial: [email protected]

📢sfaturi📢
1. După ce ați primit produsul, dacă găsiți accesorii lipsă, vă rugăm să ne anunțați imediat și cu siguranță vă vom ajuta să rezolvați problema.
2. Dacă întâmpinați probleme de calitate, hardware, de rețea sau de funcționare în timp ce utilizați telefonul smartphone Blackview A100, vă rugăm să ne anunțați imediat.
3. Toate produsele returnate sunt aruncate și nu pot fi revândute. Pentru a evita risipa de resurse, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că corespunde nevoilor dumneavoastră!

📌Blackview A100📌
1. A trecut de certificare CE, puteți utiliza acest telefon cu încredere.
2. Suporta 2 carduri Nano SIM SAU 1 card Nano SIM + 1 Micro-SD. Cartela SIM nu este inclusa in pachet!
3. Conectivitate: 2G/3G/4G; Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac; Bluetooth: BT5.0; GPS: DA
Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 16,63 x 7,76 x 0,88 cm; 195 de grame
Data primului disponibil: ‎ 14 august 2021
Producator: Blackview
ASIN: B09BD5JNS5
Numărul modelului articolului: Blackview A100
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

💎Octa-core Helio P70,6GB RAM+128GB ROM💎Smartphone-ul Blackview A100 este echipat cu procesor MediaTek Helio P70 (MT6771T). Performanța CPU, GPU și AI sunt complet îmbunătățite, iar toate aspectele performanței sunt mai fiabile și mai fluide. 6 GB RAM, optimizare unică cu mai multe fire și îmbunătățiri ale latenței, A100 poate oferi o îmbunătățire a performanței cu până la 15%, economisind în același timp până la 35% consumul de energie. ROM de 128 GB (Folosiți cardul microSD pentru a vă extinde la 256 GB) vă poate stoca toate videoclipurile, fotografiile și aplicațiile .
🔎Android 11, Doke OS 2.0🔎Telefonul mobil Blackview A100 combină noul sistem actualizat Android 11 și Doke OS 2.0, ceea ce înseamnă că telefonul va funcționa mai flexibil și mai uman și va acorda mai multă atenție confidențialității utilizatorilor. Balon de notificare: puteți monta un mesaj de chat ca o fereastră plutitoare atunci când îl primiți pentru vizualizare și răspuns ușor. Funcția System Manager și Cold Room de la Doke OS 2.0 vă pot permite să alocați complet spațiu pentru telefonul mobil. Blackview A100 vă așteaptă să găsiți mai multă comoditate!
📸Camera inteligentă AI📸A100 este echipată cu cameră spate de 12 MP, cameră cu unghi larg de 8 MP și cameră cu adâncime de câmp de 0,3 MP. Datorită tehnologiei de focalizare automată dual-pixel și VCM în buclă închisă, Blackview A100 oferă o viteză de focalizare automată la fel de rapidă. 0,03 secunde și un mod de fotografiere continuă de 10 cadre pe secundă într-un telefon mobil accesibil, permițându-vă să surprindeți fiecare moment care nu poate fi ratat. Pixelii mari de 1,4 μm vă pot ajuta să captați mai multă lumină. Camera frontală de 8 MP vă ajută să vă arătați frumusețea unică în fiecare selfie.
🎉Ecran cu picătură de apă FHD+ de 6,67 inchi🎉Blackview A100 are un corp subțire și un afișaj FHD+ de 6,67 inchi. Panoul IPS cu rezoluție de 2400 x 1080 și raportul de aspect 20:9 fac experiența vizuală mai vie și mai șocantă. Bucurați-vă de toate videoclipurile și fotografiile preferate pe acest mare -Smartphone cu ecran și faceți din orice videoclip o experiență grozavă. Porniți modul de confort pentru ochi, reglați automat luminozitatea ecranului, reduceți oboseala ochilor. Cu o gaură mică centrată în partea de sus, afișajul interpretează frumusețea simetriei și simplității.
📣Baterie de 4680mAh, încărcare rapidă 18W📣Telefonul mobil Blackview A100 4G are performanțe extrem de ridicate în ceea ce privește durata de viață a bateriei și eficiența de încărcare. Baterie de 4680 mAh, încărcare rapidă de 18 W, care vă mulțumește să navigați pe internet sau să partajați conținut oricând. Modul Ultra Saver prelungește și mai mult ultima perioadă de utilizare a bateriei a telefonului. A100 combină butonul de pornire și senzorul de amprentă lateral într-unul singur, puteți porni și debloca telefonul fără probleme. Deblocare facială, doar o privire, telefonul este deblocat în 0,1 secundă!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.