Smartphone Android Samsung Galaxy A13, ecran Infinity-V de 6,6 inchi, Android 12, 4 GB RAM și 64 GB memorie internă², baterie 5000 mAh³, negru


Pret: £145.50
(as of Oct 23,2022 03:13:44 UTC – Detalii)

*12 luni garanție*Deblocat* Samsung Galaxy A13 A135F/DS 64GB Negru Deblocat Grad B Bine – Aceste telefoane sunt dispozitive utilizate de calitate care au fost testate complet și sunt în stare de funcționare excelentă. Pentru vechimea telefonului, acestea vor fi în general în stare cosmetică bună și vor prezenta semne de uzură. Aceasta include, dar fără a se limita la, zgârieturi, urme, zgârieturi și așchii – cu siguranță nimic ofensator sub nicio formă. Au fost complet inspectate, curățate chirurgical și testate riguros prin programul nostru de control al calității pentru a ne asigura că sunt în stare excelentă de funcționare și pentru a vă liniști deplină, sunt susținute de garanția noastră completă de 12 luni. Uzura cosmetică este pur și simplu aceea – cosmetică, nu are nicio legătură cu funcționalitatea și aceste telefoane reprezintă o economie considerabilă, mai ales dacă telefonul își va petrece viața într-o carcasă și în spatele unui protector de ecran! Vine doar cu un cablu USB gratuit, nu sunt incluse accesorii suplimentare.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 16,51 x 7,64 x 0,88 cm; 195 de grame
Data primei disponibile: ‎ 6 aprilie 2022
Producator: Samsung
ASIN: B09SHW3QP6
Numărul modelului articolului: SM-A135FZKVEUE
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

aparat foto

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.