Samsung SM-A505FZWSBTU Galaxy A50 Smartphone 128GB deblocat fără sim – alb A (reînnoit)


Pret: £148.95
(as of Oct 30,2022 03:30:13 UTC – Detalii)

Acest produs second-hand sau recondiționat a fost inspectat și testat profesional pentru a funcționa și a arăta ca nou. Cum un produs devine parte din Amazon Renewed, destinația dvs. pentru produse second-hand, recondiționate: un client cumpără un produs nou și îl returnează sau îl schimbă cu un model mai nou sau diferit. Acest produs este inspectat și testat pentru a funcționa și a arăta ca nou de către furnizorii calificați de Amazon. Apoi, produsul este vândut ca produs Amazon Renewed pe Amazon. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziție, produsele reînnoite sunt eligibile pentru înlocuire sau rambursare în conformitate cu Garanția reînnoită Amazon.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare.
Dimensiuni produs : ‎ 7,47 x 0,76 x 15,85 cm; 166 de grame
Data primului disponibil: ‎ 9 octombrie 2019
Producator: Samsung
ASIN: B07YX5LKYL
Referință producător: SM-A505FZWSBTU
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Galaxy A50 este un stil pur. Fie că este în alb, negru, coral sau albastru, corpul subțire și scanerul de amprentă pe ecran înseamnă că aveți curbe netede, fără sudură pe toate părțile.
Camera triplă a lui Galaxy A50 înseamnă că veți obține fotografia perfectă indiferent de condiții.
Galaxy A50 vine cu autentificare biometrică de înaltă tehnologie.
Ai nevoie de un telefon care să reziste. Bateria de 4.000 mAh de pe A50 vă ajută pe parcursul zilei, astfel încât să puteți transmite în flux, partaja și juca.
O singură interfață vă ajută să vă concentrați. Hardware-ul și software-ul lucrează împreună, cu conținut și funcții la îndemână, astfel încât să le utilizați mai rapid.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.