JtQtJ Telefoane mobile ieftine, Smartphone deblocat fără SIM cu afișaj IPS de 5,0 inchi, SIM dual, Camere duale, Suport: Wifi, GPS, Telefoane mobile Bluetooth (S22U-Cafea)


Pret: £52.99
(as of Jan 04,2023 13:12:28 UTC – Detalii)

Telefoane inteligente JtQtJ S22U Caracteristici de bază:
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 16,7 x 9,1 x 5,2 cm; 330 de grame
Data primului disponibil: ‎ 23 august 2022
Producator: JtQtJ
ASIN : B0BBMXPZJX
Țara de origine: China

Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

👍【Smartphone de bază, cel mai bun cadou pentru bătrâni și copii】 JtQtJ S22U este un frumos telefon Android Molie, ecran tactil IPS de 5,0 inchi, cel mai bun cadou pentru bătrâni și copii, poate fi folosit și ca telefon mobil de rezervă.
👍【Sistem de operare Android】 încărcat cu cel mai stabil și mai bun sistem Android, mai puține erori decât cel mai nou sistem de operare, vă fac viața mai convenabilă. (Sistemul Android nu poate fi actualizat)
👍【Camere duale de 5 MP】 Camere duble: Camera spate 5.0MP+Camera frontală 2.0MP, Această cameră inovatoare este potrivită pentru aceeași lumină sensibilă a ochiului uman, Fotografiile noii camere făcute în condiții de lumină scăzută și lumină puternică sunt mai clare și mai mult realist.
👍【Bateria eficientă de 2800 mAh】 poate fi încărcată complet în 2 ore-3 ore și oferă până la 3 zile timp de așteptare și o zi eficientă pentru utilizarea zilnică, pentru a prelungi durata de viață a bateriei, timpul de încărcare nu trebuie să depășească 4 ore fiecare timp.
👍【Serviciu post-vânzare de calitate】Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail. Vă vom oferi cea mai bună soluție pentru a vă face 100% mulțumit. (Cu excepția daunelor provocate de om)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.