JJA Uniwa V1000, Telefon pentru seniori, Tastatură de apelare, Buton mare, Ton de apel puternic, Baterie mare, Simcard 4G, Buton SOS, Radio FM, Bluetooth, Cameră Telefon mobil pentru persoane în vârstă (Negru)


Pret: £59.99
(as of Nov 01,2022 08:10:12 UTC – Detalii)

Telefonul mobil Uniwa V1000 are o formă și un design perfect, deoarece are ecran mare, cameră rară de 0,3 megapixeli, telefon mobil deblocat cu un singur sim cu frecvență de bandă: 2G, 3G și 4G, 64MB Ram și 128MB Rom, nu aveți nevoie să vă faceți griji în privința bateriei, deoarece are o baterie de lungă durată cu încărcător de perete și o capacitate de 1700 mAH, ceea ce vă oferă mai mult timp de convorbire de până la 3 ore și timp de așteptare 180 de ore.
DE CE ALEGE JJA:
Produsele noastre vin întotdeauna cu material de înaltă calitate, care este un design puternic, modern fără sudură, care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, puteți avea întotdeauna încredere în toate produsele JJA, deoarece mediul său prietenos și ușor de utilizat oriunde și oricând aveți nevoie. .
CE CONTINE PACHETUL:
1 x Telefon
1 x încărcător de perete
1 x manual de utilizare
1 baterie de 1700 mAh (în interiorul telefonului)
1 x stație de încărcare
Aducem întotdeauna ceea ce are nevoie clienții noștri și oferim cea mai bună calitate a produsului cu mai multe caracteristici pentru a-i face pe clienții noștri mulțumiți și fericiți, așa că, dacă sunteți mulțumit de produsul nostru și gata să folosiți telefonul nostru mobil, atunci veniți și cumpărați JJA Uniwa V1000 mini mobil telefon astăzi, suntem siguri că veți fi mulțumit de utilizarea produsului nostru.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 8 x 6 x 4 cm; 400 de grame
Data primului disponibil: 30 august 2021
Producator: Uniwa
ASIN : B0BBRGSYSM
Țara de origine: Regatul Unit
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

DESIGN MODREN: Acest telefon mobil Uniwa V1000 are o formă modernă și un nou design fără sudură, cu ecran mare și tastatură cu butoane care îl fac orbitor din orice unghi, acest telefon mobil vine în trei culori diferite atrăgătoare (negru, albastru și roșu)
MOBIL CU ECRAN MARE: Telefonul mobil Uniwa V1000 vine cu un nou aspect elegant de ecran de afișare de dimensiuni mari. Ecranul său mare ajută persoanele în vârstă să vadă și să citească cu ușurință mesajele, dimensiunea ecranului de 2,31 inchi și rezoluție a ecranului color de 320 x 240 pixeli
PERFECT PENTRU CETĂȚENII SENI: JJA Uniwa V1000 este perfect pentru persoanele în vârstă care au probleme de auz, cu difuzorul pot auzi cu ușurință sunetul apelurilor, chiar și telefonul mobil este departe de ei, perfect pentru persoanele cu vedere slabă, cu butonul său de dimensiuni mari. tastatura
CARACTERISTICI UNIWA V1000: Uniwa V1000 mobil vine cu funcții multiple, mesaje, Bluetooth, FM, player media (format audio MP3 și format video MP4), calculator, ceas cu alarmă, calendar, înregistrator de sunet, cameră rară de 0,3Mp și, de asemenea, acceptă diferite limbi internaționale (Notă: acest mobil nu are cameră frontală)
SATISFACȚIA CLIENTULUI: Suntem siguri de produsul nostru și promitem întotdeauna să oferim cel mai bun produs și serviciu, în cazul în care vă confruntați cu orice inconvenient, așa că vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând, vă vom oferi o experiență de cumpărături fără griji.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.