Doro 6520 ​Telefon mobil cu rabat pentru vârstnici cu ecran mare, taste numerice mari și buton de asistență (grafit/alb)


Pret: £129.95
(as of Oct 30,2022 11:44:22 UTC – Detalii)

RECEPTOR – BATERIE – DOAR PLUMB DE ÎNCĂRCARE – FĂRĂ CUTIE SAU MANUAL –
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 5,5 x 1,9 x 10,4 cm; 108 grame
Data primului disponibil: ‎ 6 octombrie 2016
Producator: Doro
ASIN: B01M1YMYZY
Numărul modelului articolului: E950208
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

ECRAN MARE ȘI TASPE NUMÉRARE DE VORBIȚIE: Cu Doro 6520 3G fără Sim, vă veți bucura de apeluri, mesagerie, fotografiere și multe altele mai ușor, datorită tastelor cu contrast ridicat și a unui ecran mare colorat de 2,8 inchi, ușor de citit. Număr vorbitor Tastele sunt perfecte pentru utilizatorii cu probleme vizuale. Receptorul are un strat moale de prindere ușor.
CARACTERISTICI CHEIE: Doro oferă acest telefon deblocat cu acces la internet, e-mailuri și Facebook, text predictiv, dimensiuni de font reglabile, cameră foto (2 megapixeli), bluetooth, Radio FM.
BUTON DE ASISTENȚĂ: Butonul de asistență permite acces ușor pentru a contacta numerele de contact predefinite în cazul în care aveți nevoie de ajutor. Asigurați-vă că funcția de asistență este activată înainte de utilizare, introduceți destinatarii în lista de numere și editați mesajul text.
COMPATIBIL cu aparate auditive: dacă utilizați un aparat auditiv, puteți regla setările audio în modul HAC pentru a obține cu ușurință un sunet puternic și clar prin dispozitivul dvs.
BATERIE: Acest telefon mobil pentru seniori vine cu un cablu USB și mufă pentru a încărca dispozitivul atunci când este necesar. Timpul de convorbire este de până la 8 ore, iar timpul de așteptare durează până la 380 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.