Sony SRS-XE200 – Difuzor Bluetooth portabil fără fir cu sunet larg și curea – rezistent la apă, rezistent la șocuri, 16 ore de viață a bateriei și încărcare rapidă – Negru


Pret: £139.00 - £109.00
(as of Nov 04,2022 20:58:00 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 9 x 20,8 x 9,4 cm; 800 de grame
Data primei disponibile: ‎ 2 iunie 2022
Producator: Sony
ASIN: B0B1JFL65W
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ SRSXE200B.CE7
Țara de origine: China

Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Luați-vă difuzorul portabil oriunde mergeți, fără griji. SRS-XE200 este ușor de transportat datorită designului său compact și portabil cu curea, este rezistent la apă și praf (IP67), rezistent la apă sărată și rezistent la șocuri!
Cu 16 ore de viață a bateriei și încărcare rapidă (10 minute pentru 70 de minute baterie), puteți continua petrecerea toată ziua sau noaptea.
SRS-XE200 răspândește sunetul în jur. Datorită difuzorului unic Line-Shape de la Sony, sunetul este distribuit uniform, ajungând mai larg și mai departe, astfel încât tu și prietenii tăi să vă puteți bucura cu toții de aceeași experiență de sunet de calitate provenind de la unitățile de difuzoare X-Balanced și radiatoarele pasive și LIVE LIFE LOUD.
Fă-ți petrecerea și mai mare cu Party Connect prin Bluetooth. Conectați până la 100 de difuzoare Bluetooth Sony compatibile pentru a vă bucura de sunet sincronizat.
Utilizați difuzorul wireless SRS-XE200 pentru apeluri cu prietenii sau colegii dvs. fără frustrare. Cu Echo Cancelling, două persoane pot vorbi în același timp fără a se întrerupe. Și cu Multipoint Connection, două dispozitive pot fi împerecheate în același timp.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.