[Smart Touch] Difuzor wireless XLeader SoundAngel A8 (a treia generație) Difuzor mic de 5W cu carcasă portabilă impermeabilă Microfon 15H Card TF AUX pentru călătorii în aer liber Sport Drumeții Mașină Grătar Plajă Champagne Gold…


Pret: £22.99
(as of Nov 02,2022 13:37:20 UTC – Detalii)

Descriere produs

Cel mai bun difuzor bluetooth mic de topCel mai bun difuzor bluetooth mic de top

funcția difuzorului bluetoothfuncția difuzorului bluetooth

Leaderway Technology a lucrat în cercetare și dezvoltare și vânzări în industria audio de mulți ani. Pentru a realiza viziunea noastră de a crea produse audio wireless superioare, echipa noastră a dedicat timp nenumărat fiecărui aspect al produsului, de la proiectare până la livrare, pentru a asigura o experiență excelentă pentru fiecare client.

XLEADER consideră că inovația poate îmbunătăți stilurile de viață moderne și se poate integra perfect în structura vieții noastre, seria de produse audio SoundAngel este dedicată sunetului frumos și designului rafinat, încorporate aici în sloganul nostru „Sunet mai bun, viață mai bună”.

Atingeți pentru a jucaAtingeți pentru a juca

sigla xleadersigla xleader Cine suntem noi

Fondat de un colectiv de ingineri și designeri de sunet, XLEADER a devenit unul dintre mărcile audio cu cea mai rapidă creștere din America de Nord și pe piața europeană. Ne ghidăm drumul către viitor și suntem mândri să oferim echipamente audio care oferă o experiență de ascultare transcendentă, depășește limitele tehnologiei Bluetooth.

Din 2015 Sound Innovation XLEADER Soundangel A8 Touch Box

Pe baza feedback-ului consumatorilor, am proiectat acest difuzor wireless Bluetooth cu tehnologie touch screen în 2017. Butoanele tactile sunt amplasate perfect în partea de sus a unității pentru o utilizare convenabilă.

Cu difuzorul situat sub unitate, sunetul este echilibrat prin procesorul audio digital 3D și difuzoarele de înaltă fidelitate. Sunetul este proiectat astfel încât să fie clar și voluminos atunci când este reflectat de suprafața de dedesubt.

Smart Touch Design Crystal Sound & Bass Procesor audio digital 3D Tehnologie Bluetooth 5.0 de top Ultra-portabil cu carcasă impermeabilă Durată lungă de redare 15 case și cadou premium

Difuzor bluetooth cu sunet Crystal HD bassDifuzor bluetooth cu sunet Crystal HD bass

difuzor micdifuzor mic

Difuzor bluetooth TWSDifuzor bluetooth TWS

Sunet și bas Crystal HD

Driverul de precizie de 5 wați și radiatorul de bas proprietar oferă un sunet mai puternic și clar și bas puternic, de asemenea, procesorul audio digital 3D pompează basul și îmbunătățește claritatea mediilor și înaltelor.

Sunet fără distorsiuni chiar și la volum maxim, puternic și mai puternic decât alte difuzoare de dimensiuni similare.

Top tehnologie Bluetooth 5.0

Compatibil cu toate dispozitivele Bluetooth inteligente: telefoane iPhone, telefoane Android, telefoane inteligente, tablete, ipad, computere, laptopuri, Mac Book, Echo Dot, Kindle, playere MP3, PSP, TV și multe altele.

Telefonul poate afișa puterea rămasă a difuzorului; difuzorul se reconecta automat la ultimul dispozitiv folosit în doar 3 secunde.

Asociați 2 difuzoare și Oprire automată

Asociați două difuzoare Bluetooth portabile Soundangel A8 printr-un singur dispozitiv compatibil Bluetooth pentru un sunet uriaș de sunet stereo, 10 W de intensitate audio portabilă. Metodă: Apăsați butonul „Pauză” a 2 difuzoare, 2 difuzoare vor fi conectate cu succes, apoi se vor asocia cu telefonul.

Difuzorul se va opri când Bluetooth este deconectat timp de 10 minute, ceea ce este util pentru a economisi energie atunci când unitatea este lăsată accidental pornită.

difuzor bluetooth pentru petreceredifuzor bluetooth pentru petrecere

difuzor bluetooth cu husă de transportdifuzor bluetooth cu husă de transport

difuzor bluetooth cadou perfectdifuzor bluetooth cadou perfect

Timp lung de redare și reîncărcare rapidă

Baterie Litiu de înaltă performanță de 1200 mAh încorporată, bucurați-vă de 12-15 ore de muzică la 50% volum, dacă o redați 1-2 ore în fiecare zi la volum mediu, nu este nevoie să vă încărcați în 2-3 săptămâni, până la trei ori mai mult decât difuzoarele Bluetooth de dimensiuni similare.

Reîncărcați în doar 2-3 ore folosind cablul Micro USB inclus. Există o placă de protecție a controlului curent pe baterie, puteți utiliza încărcătorul de telefon sau portul USB al laptopului pentru a încărca difuzorul.

Carcasă multifuncțională și impermeabilă

Multifuncționalul acestui mic difuzor portabil este, de asemenea, foarte convenabil pentru copii și bătrâni. Puteți conecta dispozitive non-Bluetooth, cum ar fi playere MP3, folosind cablul AUX inclus. sau introduceți cardul SD Mrico pentru a reda muzică.

Este furnizată o carcasă portabilă, rezistentă la apă. Este convenabil să o luați în aer liber, cum ar fi camping, drumeții sau ciclism. Ca o cutie de depozitare acasă, foarte semnificativă și elegantă.

Materiale bune și cadou premium

Difuzor Bluetooth portabil XLEADER SoundAngel A8 cu carcasă impermeabilă din EVA, de dimensiuni mini pentru confortul de a lua oriunde, perfect pentru dușul acasă Călătorii în aer liber Ciclism Plajă Camping Grătar…

Designul Smart Touch, sunetul remarcabil, materialele elegante și artizanatul îl fac extraordinar de elegant și cel mai popular pe piața americană și europeană. Ca un cadou Premium, va aduce cu siguranță un zâmbet.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 8,5 x 8,5 x 3 cm; 260 de grame
Data primului disponibil: ‎ 5 august 2018
Producator : XLEADER
ASIN: B07G73QSB5
Numărul modelului articolului: A8G
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Design excelent】 Combinat cu tehnologia Smart Touch Screen și designul Echo Dot, atingerea sensibilă vă oferă un control amuzant. Atingând ușor cu vârful degetului, puteți schimba cu ușurință melodiile și controlul volumului și preluați apelurile. Un cadou distractiv care vă va aduce un zâmbet garantat.
【Sunet complet, de înaltă definiție, cu un corp mic】 Design super compact, driver de 40 mm 5 W, procesor audio digital 3D, cu rezonator subwoofer și procesor audio digital, doriți un sunet puternic în timpul întâlnirii? Când vizionați un film pe computer, la petrecere acasă, doriți un volum mai mare, un sunet mai bun? toate te satisfac!!!
【Tehnologie Bluetooth 5.0 de top】 Echipat cu tehnologie avansată, compatibil cu toate dispozitivele Bluetooth. Iar telefonul poate afișa puterea rămasă a difuzorului, Difuzorul se reconecta automat la ultimul dispozitiv utilizat, Conectează-ți dispozitivele în doar 3 secunde. Difuzorul se va opri când Bluetooth este deconectat timp de 10 minute, ceea ce este util pentru a economisi energie atunci când unitatea este lăsată accidental pornită.
【Timp de redare îndelungat, reîncărcare rapidă】Baterie li-tio de înaltă performanță de 1200 mAh încorporată, bucurați-vă de 12-15 ore de muzică la 50% volum, dacă o redați 1-2 ore în fiecare zi la volum mediu, nu este nevoie să vă încărcați în 2 -3 săptămâni, de până la trei ori mai mult decât difuzoarele portabile de dimensiuni similare. Reîncărcați în doar 2-3 ore folosind cablul Micro USB inclus.
【Ce primești și cadou și garanție】 1 buc. difuzor Bluetooth SoundAngel A8, 1 buc. cablu de încărcare USB, 1 buc. cablu audio de 3,5 mm, 1 buc. manual de utilizare, 1 buc. card de garanție, 1 buc. card de feedback, 1 buc. carcasă EVA impermeabilă. UN CADOU PREMIUM, cu certificări CE, FCC și ROHS, este garantat că va dura. 【Oferim o GARANTIE de 3 ani pentru probleme legate de calitate】

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.