SALUTUY Difuzor Bluetooth portabil, Difuzoare mini Bluetooth Difuzoare Bluetooth fara fir pentru exterior Difuzoare Bluetooth cu dinti albastri, pentru camera masina (negru)


Pret: £14.09
(as of Jan 07,2023 23:39:32 UTC – Detalii)

Caracteristică:
1. Difuzorul BT portabil mic poate fi transportat și bucurați-vă de ascultare oriunde, adăugând o experiență minunată în călătorie, în drum spre casă sau când faceți activități în aer liber.
2. Difuzorul mini BT are un bas bogat șocant, volum mare fără întrerupere a vocii, efect de sunet la 360°, care vă oferă o adâncime grozavă.
3. Difuzorul portabil BT fără fir pentru exterior este echipat cu o putere mică, dar stabilă, cu scopul de a vă oferi o experiență de sunet procesivă de înaltă calitate.
4. Conectați-vă cu ușurință la telefon, smartphone, tabletă și toate dispozitivele compatibile BT. Cu microfonul încorporat pentru hands-free, nu veți pierde apeluri importante în timp ce ascultați muzică.
5. Cu șapte culori de iluminare, acesta poate fi schimbat la infinit și plin de culoare, oferindu-vă o experiență de ambianță diferită.

Specificație:
Tip articol: Mini difuzor BT
Material: ABS
Dimensiune produs: aprox. 6 x 5,7 x 5,7 cm / 2,3 x 2,2 x 2,2 in (Măsurare manuală, pot exista erori ușoare)
Tip baterie: baterie polimer litiu (livrată cu baterie încorporată)
Model baterie: 452540
Capacitate baterie: 500 mAh
Timp de încărcare a bateriei: 2 ore
Durată de viață a bateriei: 5 ore
Nume BT: difuzor
Culoare: colorat

Lista pachetelor:
1 x difuzor mini BT1 x cablu USB

VOLUM ȘI BAS IMPRESIONANTE: Difuzorul mini Bluetooth are un bas puternic, volum mare fără întrerupere și efecte sonore la 360°, care vă oferă o adâncime infinită. Bas și volum impresionant care umple camera.
PORTABILE: Difuzoarele Bluetooth wireless portabile pentru exterior sunt echipate cu putere compactă și stabilă, concepute pentru a vă oferi o experiență de procesare și sunet de înaltă calitate. Foarte potrivit pentru exterior, drumeții, plajă, cămin, bucătărie etc.
CONECTARE Ușoară: difuzorul portabil se poate conecta cu ușurință la telefoanele dvs. mobile, smartphone-uri, tablete și toate dispozitivele compatibile cu BT. Microfon hands-free încorporat, nu veți pierde apeluri importante în timp ce ascultați muzică.
ȘAPTE CULORI DE ILUMINARE: șapte culori de iluminare, care pot fi schimbate la infinit și sunt colorate, oferindu-vă o experiență de atmosferă diferită. Puteți folosi un difuzor mic fără fir cu Bluetooth oricând și oriunde.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.