Șablon Alexa pentru covoare pentru terasă – Lovestencil – Pentru bucătării/holuri și grădină


Pret: £26.99
(as of Jan 04,2023 09:45:50 UTC – Detalii)

Șabloane realizate din mylar reutilizabil de 190 microni. Plastic.
Data primului disponibil: ‎ 8 noiembrie 2016
ASIN: B09VDTC8RW
Țara de origine: Regatul Unit

Zona trebuie să aibă un finisaj neted pentru ca șablonul să aibă linii curate Curăță tot mușchiul din zona exterioară. Utilizați vopsea pentru zidărie pentru exterior, puteți aplica și protecție pentru vopsea pentru zidărie. Asigurați-vă că zona este curată de praf/murdărie etc; Puteți folosi acest șablon oriunde doriți pentru a crea un covor, cum ar fi bucătării, holuri și zonă de terasă.
Recomand să folosiți adeziv spray Stencil pentru toate șabloanele pentru cele mai bune rezultate, adeziv repoziționabil stick și spray (stick Spray Stamp), spray pentru șabloane Cadence, spray Pixie pentru șabloane și adeziv Ghiant hobby toate funcționează bine. Pur și simplu urmați instrucțiunile de pe cutie. De asemenea, îmi place să adaug un pic de bandă pentru pictori pe margini pentru un sprijin suplimentar. Șabloanele vor trebui spălate și lipite din nou la fiecare 5-6 ori când sunt folosite, deoarece vopseaua se poate construi pe șablon.
Asigurați-vă că zona pe care o șablonați este plată, deoarece sângerarea vopselei poate fi o problemă cu suprafețele texturate. Puteți folosi o rolă, o perie pentru șablon sau bureți pentru șablon, indiferent de instrumentul pe care îl preferați, se aplică aceleași reguli. scufundați-vă pensula/rola în vopsea, apoi ștergeți cea mai mare parte a vopselei de pe niște carton/hârtie/țesut. Cu excepția cazului în care alegeți vopsea spray, care poate accelera lucrurile atunci când șablonați suprafețe mari. Exersați întotdeauna pe o bucată de hârtie înainte de proiectul dvs. până când sunteți încrezător în tehnica dvs.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să-mi scrieți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.