Radio FM WSMLA, radiouri portabile, sunet stereo portabil fără fir Unitate USB Apel Mâini libere Ecran de afișare LED pentru mers pe jos, alergare


Pret: £42.12
(as of Jan 08,2023 04:43:18 UTC – Detalii)

Tip radio / recorder: radio
Metoda de selectare a canalelor: manuală, de memorie, automată
Selecția calității sunetului: stereo
Funcție: difuzor încorporat, interfață USB, afișaj digital
Raport semnal/zgomot: 87 (dB)
Tensiune nominală: 5 (V)
Putere nominală: 3*2(W)
Frecvența nominală: 75-108 (HZ)
Material: vopsea UV
Dimensiuni: 178*28*66.8mm
Specificații baterie: 800 mAh

serviciul nostru:

În calitate de vânzător responsabil, tratăm cu sinceritate fiecare client și fiecare comandă cu bună credință. Insistăm să facem produse de calitate și facem tot posibilul pentru a oferi clienților o experiență satisfăcătoare de cumpărături. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi un răspuns satisfăcător și așteptăm cu nerăbdare patronajul dvs.!
Greutatea articolului: ‎ 1 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 19 decembrie 2020
Producator : liyizhibang
ASIN: B08R1QHD5D
Referința producătorului: liyizhibang1

Suport MP3 Music Player pentru cardul TF/unitatea USB; Cu mufă standard de 3,5 mm, disponibilă pentru căști pentru a asculta muzică oriunde; Baterie Li-ion de mare capacitate încorporată, reîncărcabilă pentru utilizare îndelungată.
Ecran LED mare și design taste din silicon, culoare frumoasă și manopera rafinată, rezistent la uzură și protector la zgârieturi. Apel Mâini libere cu instrucțiuni vocale.
Difuzor puternic construit pentru un sunet excelent, încorporat în difuzoarele magnetice duble de înaltă performanță, bucurați-vă de basul puternic și de plenitudinea înaltelor în timp ce ascultați muzică. Vorbitorul vin în mână în timp ce mergeți pe jos, cu bicicleta, drumeții și camping, simțiți vitalitatea tinereții și a frumuseții.
Antena telescopică asigură o rază de acțiune sporită și o recepție solidă. Design compact elegant și operare ușoară.
Oferim întotdeauna clienților o experiență de cumpărături satisfăcătoare. Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați la timp, vă vom răspunde și vom rezolva problema în termen de 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.