Noul Echo Dot (generația a 5-a, versiunea 2022) Copii | Conceput pentru copii, cu control parental | balaur


Pret: £64.99
(as of Nov 01,2022 20:39:33 UTC – Detalii)

Unde învățarea se întâlnește cu distracția: copiii îi pot cere lui Alexa să cânte muzică, să citească o poveste înainte de culcare, să primească ajutor cu temele și multe altele. Redați în flux melodii de pe Amazon Music, Apple Music, Spotify și multe altele.
Include 1 an de Amazon Kids+: un abonament digital conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani pentru a învăța, a crește și a explora în siguranță. Cu Echo Dot Kids, copiii se pot bucura de cărți Audible, jocuri interactive și abilități educaționale ale Alexa. După 1 an, abonamentul se va reînnoi automat în fiecare lună, începând de la doar 3,99 GBP/lună. Puteți anula în orice moment vizitând Tabloul de bord Amazon Parent sau contactând Serviciul Clienți.
Control parental ușor de utilizat: Alexa va oferi automat răspunsuri adecvate copiilor și va filtra melodiile cu versuri explicite. De asemenea, puteți seta limite de timp zilnice și puteți revizui activitatea folosind Amazon Parent Dashboard.
Pentru o independență sporită: copiii pot ajuta să-și controleze rutinele cu Alexa setându-și propriile alarme, stingând luminile inteligente compatibile și sunând prietenii și familia aprobați de părinți.
Garanție de 2 ani fără griji: dacă se strica, returnați-l și îl vom înlocui gratuit.
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: construit cu mai multe straturi de protecție și control a confidențialității, inclusiv un buton Microphone Off care deconectează electronic microfoanele.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.