KOHGFT Difuzor Rugby Sistem de sunet 3D Difuzor de muzică stereo Difuzor portabil Bluetooth fără fir pentru acasă, în aer liber, călătorii, sport, negru


Pret: £37.99
(as of Jan 07,2023 18:36:49 UTC – Detalii)

Designul rafinat vă oferă un sentiment de impact vizual, tehnologia avansată de conexiune Bluetooth oferă un canal de muzică mai fluid pentru dvs. Calitate perfectă a sunetului și efect de bas, ajutându-vă să vă bucurați de melodia lumii muzicale. Suprafața ușoară și metalică vă permit să ascultați muzică oricând și oriunde. Meriți această boxă Bluetooth la modă și perfectă!

Informații despre produs:
Material: plastic
Distanța efectivă: 10 metri
Gama de frecvente: 100Hz-20Khz
Raport semnal-zgomot: ≥75Db
Greutate produs: 0,3 (Kg)
Timp de joc: 6 ore
Dimensiune: 150X55X60MM
Capacitate baterie: 300 mAh

Lista de ambalare:
Manual de instrucțiuni*1
Cablu de alimentare*1
Difuzor Bluetooth*1

Note:
1. Datorită diferenței de lumină și ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de cea din imagine.
2.Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să scrieți un e-mail pentru a ne contacta, vă vom răspunde în 24 de ore.
【DESIGN STILIZ】Datorita portului USB integrat si slotului pentru card TF, iti poti asculta muzica oricând si oriunde de pe stick-ul USB sau cardul TF.
【UȘOR DE UTILIZAT】 Suportă toate intrările audio ale terminalelor externe de 3,5 mm. Suportă stația de căutare automată FM.
【 OCAZIUNE DE UTILIZARE】 Dimensiunea compactă vă permite să îl mutați cu ușurință dintr-o cameră în cameră. Se potrivește acasă, la birou.
【SERVICIUL 100%】Dacă sunteți confuz cu privire la calitatea produsului sau aveți alte întrebări, ne puteți trimite un e-mail și vă vom oferi un răspuns satisfăcător.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.