JTKDL Difuzor Bluetooth portabil pentru exterior cu microfon wireless și subwoofer puternic, cânt acasă, material metalic (culoare: negru)


Pret: £628.59
(as of Nov 11,2022 12:11:48 UTC – Detalii)

Descriere produs

▶Specificații:

▶ Tip produs: difuzor

▶ Culoare produs: negru

▶Dimensiunea produsului: 26 x 18 x 40 cm

▶ Consumul nominal de energie: ≤50W

▶ Răspuns în frecvență: 80HZ~18KHZ

▶ Greutatea produsului: 5 kg

▶ Conținutul pachetului: 1 x difuzor

Caracteristici:

▶ Tijă de tragere portabilă, ecran LED ușor și mic, mare

▶ Difuzor cu rază ultra-lungă, distanța de transmisie a sunetului este mai mare

▶ Bluetooth fără fir, telecomandă cu infraroșu la distanță, baterie de mare capacitate de 3600 mAh, durată de viață a bateriei

▶ Bine ați venit în magazinul meu, vom fi bucuroși să vă ajutăm, vă rugăm să-mi trimiteți orice întrebări, vă vom răspunde în 24 de ore
▶【Conexiune ușoară】:Versatilitate puternică, Bluetooth inteligent încorporat, moduri multiple de redare, compatibil cu MP3, WAV și mai multe formate audio. Compatibil cu diverse dispozitive audio, cum ar fi telefoane inteligente, tablete, laptopuri, PSP-uri etc. pentru interconectare.
▶【Durata de viata mai lunga a bateriei】: sursa de alimentare cu baterie cu litiu de 7,4V/3600MAH, mecanism special de incarcare pentru a asigura o durata lunga de viata a bateriei; amplificator de putere digital importat încorporat, difuzor pentru distanțe ultra lungi, transmisie mai largă a sunetului.
▶【Ajustare ușoară】:Nu este nevoie să vă ghemuiți pentru a găsi butonul, toate funcțiile sunt la îndemână, ceea ce este convenabil pentru persoanele în vârstă.
▶【Fără griji post-vânzare】:Dacă aveți întrebări sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.