Hepburn Voice by VQ – Control vocal Amazon Alexa, Bluetooth, radio portabil cu o baterie reîncărcabilă încorporată (inclusă) – Joules Bees


Pret: £99.99
(as of Nov 05,2022 08:42:19 UTC – Detalii)

Vocea Hepburn de la VQ va schimba pentru totdeauna modul în care vă gândiți la Alexa. Vocea Hepburn funcționează alături de gama Amazon Echo și toate celelalte produse integrate Amazon Alexa, dar pur și simplu; arată mai bine, sună mai bine și funcționează mai bine. Puteți vorbi cu Amazon Alexa pe Hepburn. Cu Alexa, puteți cere să redați muzică, să auzi știrile, să verificați vremea, să controlați dispozitivele inteligente de acasă și multe altele. Alexa trăiește în cloud, așa că devine mereu mai inteligent, adăugând noi capabilități care sunt livrate automat pe dispozitivul tău. Utilizarea Alexa pe Hepburn este simplă și fără mâini – trebuie doar să întrebați și Alexa va răspunde instantaneu. Dar vocea Hepburn face mult mai mult, cu moduri dedicate Bluetooth și Aux-in, ceea ce înseamnă că utilizați Hepburn ca difuzor independent. Doar rotiți selectorul la acele moduri și utilizați-l ca orice difuzor convențional. Bateria reîncărcabilă încorporată în vocea dvs. Hepburn oferă ore de ascultare, ceea ce înseamnă că vă puteți folosi vocea Hepburn departe de sursa de alimentare și, datorită antenelor Wi-Fi duble optimizate, ar trebui să vă fie mai ușor ca niciodată să rămâneți conectat la internet cu un raza extinsa. Așadar, bucurați-vă de vocea Hepburn în grădină sau pur și simplu aveți flexibilitatea de a vă muta dintr-o cameră în alta. Hepburn voice, este cel mai recent produs din familia Hepburn, care este deja premiat. Cu toate acestea, cu această ultimă generație am mers și mai departe nu doar cu Amazon Alexa, ci și în reproiectarea completă a experienței acustice cu mai multă putere, drivere îmbunătățite pentru difuzoare și tehnologie digitală de procesare a sunetului cu un EQ încorporat reglabil de utilizator. Astfel, vă veți bucura de o calitate premium a sunetului datorită pasiunii noastre pentru ingineria acustică. Cel mai important, vocea Hepburn este concepută pentru a fi diferită, oferind tehnologie de ultimă oră, într-un corp irezistibil de vintage, proiectat și realizat în Marea Britanie și susținut de o garanție de 3 ani a producătorului.
Baterii: ‎ 1 Sunt necesare baterii specifice produsului. (inclus)
Limba: engleză
Dimensiuni produs : ‎ 31,4 x 9,4 x 16,6 cm; 3,07 kilograme
Data primului disponibil: 26 iulie 2021
Producator : VQ
ASIN: B09B7V7ZCQ
Numărul modelului articolului: VQ-HEPA-JBEES
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

AMAZON ALEXA | Conectați-vă la Amazon Alexa prin control vocal. Redați muzică, efectuați apeluri și puneți întrebări. Compatibil cu dispozitivele Alexa pentru casă inteligentă.
BLUETOOTH | Difuzorul Bluetooth Alexa vă permite să transmiteți și să ascultați muzica, podcast-urile sau cărțile audio preferate de pe orice smartphone sau dispozitiv.
CEAS DESTEPTATOR DIGITAL |- Cere-i lui Alexa sa te trezeasca la postul tau de radio sau buzzerul preferat. Setați mai multe alarme, făcând alarma radio Alexa să sune de mai multe ori în fiecare zi.
PORTABILE & CONECTABILE | Include o priză pentru căști și o intrare auxiliară/line-in de 3,5 mm, de asemenea un port USB pentru a încărca orice dispozitiv. Radioul Alexa este alimentat de la rețea, portabil cu o baterie reîncărcabilă de lungă durată.
DESIGN ȘI SUNET PREMIUM | Stilul vintage, cu finisaje de designer, este ca nicio altă boxă Alexa. Proiectat și fabricat în Marea Britanie la cel mai înalt standard și vine cu o garanție de trei ani.
Tip sursa de alimentare: electric cu fir
Componente incluse: 1x trei ani garanție

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.