Felicitare de Ziua Tatălui Alexa | Felicitare A6 haioasă pentru tata


Pret: £3.79
(as of Oct 31,2022 14:18:14 UTC – Detalii)

Această felicitare de Ziua Tatălui Alexa are o ilustrație cu ecou și fraza „Alexa, trimite-i tatălui o felicitare de Ziua Tatălui” pe față. Ideal pentru un tată tehnofob, acest card este garantat să chicotească.

DISCLAIMER – Vă rugăm să rețineți că culorile afișate pe ecran pot varia ușor față de produsul tipărit, deoarece toate monitoarele diferă.
Data primului disponibil: ‎ 2 aprilie 2018
ASIN: B086BLQSCH
Țara de origine: Regatul Unit

Suplimente suplimentare – Mesajele pot fi adăugate și în interiorul cardului, doar spuneți-mi ce doriți în caseta de personalizare. Confetti este un alt plus care poate fi adăugat ca o atingere distractivă pe cardul tău. Designul acestuia se potrivește cu ilustrația.
O idee de cadou amuzantă pentru toată lumea – Alegerea cadoului perfect poate necesita mult timp, dar nu se va întâmpla dacă vii la magazinul meu! Ofer multe lucruri adorabile care fac o idee de cadou amuzantă pentru toată lumea. Una dintre ele este cu siguranță această carte. Oferă această felicitare celor dragi și vezi-le fețele fericite!
Detalii despre produs – card premium mat de 300 g/m², plic în relief colorat C6, numai dimensiunea A6 (10,5 x 14,8 cm SAU 4,1 x 5,8 inchi)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.