Echo Show 8, țesătură gresie + bec inteligent Wi-Fi LED alb LIFX (E27) (nu este necesar hub), funcționează cu Alexa


Pret: £52.99
(as of Nov 03,2022 21:33:00 UTC – Detalii)

Alexa vă poate arăta mai multe: cu un ecran HD de 8 inchi și sunet stereo, Alexa vă poate ajuta să vă gestionați ziua dintr-o privire.
Controlează-ți casa inteligentă: dispozitive compatibile cu control vocal sau gestionează-le pe afișajul ușor de utilizat. Cereți-i lui Alexa să vă arate camerele de securitate, să controleze luminile și să ajusteze termostatele.
Distrați-vă: cereți-i lui Alexa să vă arate programe TV, filme sau știri. Ascultați posturi de radio, podcasturi și cărți audio.
Conectați-vă cu apeluri video și mesagerie: sunați prietenii și familia care au aplicația Alexa sau un dispozitiv Echo cu ecran. Faceți anunțuri către alte dispozitive din casa dvs.
Faceți-l al dvs.: afișați albumele dvs. foto Amazon și personalizați ecranul de pornire. Creați rutine de dimineață pentru a vă începe ziua.
Făcut pentru a se potrivi vieții tale: gătește rețete pas cu pas. Actualizați cu ușurință listele de activități și calendarele. Privește vremea și traficul pe drumul tău.
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: deconectați electronic microfoanele și camera foto prin apăsarea unui buton. Glisați capacul încorporat pentru a închide camera.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.