Echo Show 8 | A doua generație (lansare 2021), afișaj inteligent HD cu Alexa și cameră de 13 MP | Cărbune


Pret: £52.99
(as of Nov 02,2022 05:11:05 UTC – Detalii)

Rămâneți în cadru: efectuați apeluri video cu o nouă cameră care încadrează și centrează automat. Pur și simplu cereți-i lui Alexa să vă sune contactele.
Ușurați viața acasă: aruncați o privire la calendarele și mementourile dvs. Folosiți-vă vocea pentru a seta cronometre, pentru a actualiza liste și pentru a vedea știri sau actualizări de trafic.
Gestionați-vă casa inteligentă: priviți când sunteți plecat cu camera încorporată. Controlați dispozitivele compatibile, cum ar fi camerele, luminile și altele, folosind afișajul interactiv sau vocea.
Distrați-vă: bucurați-vă de programe TV și filme în HD și stereo cu Prime Video, Netflix și multe altele. Cereți-i lui Alexa să transmită în flux Amazon Music, Apple Music sau Spotify.
Afișează-ți amintirile: folosește Amazon Photos pentru a transforma ecranul de pornire într-un cadru digital. Culoarea adaptivă ajută fotografiile tale preferate să arate grozav în orice lumină.
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: deconectați electronic microfoanele și camera foto prin apăsarea unui buton. Glisați capacul încorporat pentru a închide camera.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.