Echo Show 5 recondiționat certificat | Afișaj inteligent compact cu Alexa, alb


Pret: £52.99
(as of Nov 02,2022 11:57:34 UTC – Detalii)

Făcut pentru a se potrivi vieții tale — Urmați rețetele pas cu pas. Actualizați cu ușurință listele de activități și calendarele. Privește vremea și traficul pe drumul tău.
Divertisment mare — Cereți-i lui Alexa să vă arate trailere de film sau știri. Ascultați posturi de radio, podcasturi și cărți audio.
Controlați-vă casa inteligentă — Controlați prin voce dispozitivele compatibile sau gestionați-le pe afișajul ușor de utilizat. Cereți-i lui Alexa să vă arate camerele de securitate, să controleze luminile și să ajusteze termostatele.
Conectați-vă cu apeluri video și mesagerie — Sunați prietenii și familia care au aplicația Alexa, Skype sau un dispozitiv Echo cu un ecran. Faceți anunțuri către alte dispozitive din casa dvs.
Fă-l al tău — Alege cadranul ceasului care se potrivește cel mai bine stilului tău. Utilizați fotografiile preferate pe ecranul de pornire. Creați rutine de dimineață pentru a vă începe ziua.
Proiectat în funcție de confidențialitatea dvs. — Opriți microfonul și camera foto prin apăsarea unui buton. Acoperiți-vă camera glisând capacul încorporat.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.