Echo Show 5 | A doua generație (lansare 2021), afișaj inteligent cu Alexa și cameră de 2 MP | Cărbune


Pret: £74.99 - £52.99
(as of Nov 02,2022 01:45:18 UTC – Detalii)

Adăugați Alexa la noptiera: ușurați-vă ziua cu o rutină care aprinde luminile compatibile. Treziți-vă la actualizarea știrilor, prognoza meteo sau muzica preferată.
Gestionați-vă casa inteligentă: priviți când sunteți plecat cu camera încorporată. Controlați dispozitivele compatibile, cum ar fi camerele, luminile și altele, folosind afișajul interactiv sau vocea.
Conectați-vă prin apeluri video: utilizați camera de 2 MP pentru a apela prietenii și familia care au aplicația Alexa sau un dispozitiv Echo cu ecran. Faceți anunțuri către alte dispozitive compatibile din casa dvs.
Distrați-vă: cereți-i lui Alexa să redea programe TV și filme prin Prime Video, Netflix și multe altele. Redați în flux favorite de pe Amazon Music, Apple Music, Spotify și altele.
Pune fotografii pe afișaj (inteligent): folosește Amazon Photos sau Facebook pentru a transforma ecranul de pornire într-un cadru digital.
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: deconectați electronic microfoanele și camera foto prin apăsarea unui buton. Glisați capacul încorporat pentru a închide camera.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.