Echo recondiționat certificat (a patra generație) | Cu sunet premium, hub smart home și Alexa | Cărbune


Pret: £80.99 - £58.99
(as of Nov 02,2022 03:28:09 UTC – Detalii)

Controlați-vă prin voce divertismentul – transmiteți melodii din Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer și multe altele. În plus, ascultați posturi de radio, podcasturi și cărți audio Audible.
Gata să vă ajute — cereți-i lui Alexa să redea muzică, să răspundă la întrebări, să redea știrile, să verifice vremea, să seteze alarme, să controleze dispozitivele inteligente compatibile și multe altele.
Casă inteligentă simplificată — cu hub-ul încorporat, configurați cu ușurință dispozitivele Zigbee compatibile pentru a controla prin voce lumini, încuietori și senzori.
Umple-ți casa cu sunet — cu muzică în mai multe camere, redând muzică sincronizată pe dispozitivele Echo în camere diferite. De asemenea, puteți asocia Echo cu Fire TV pentru a simți că scenele prind viață cu sunetul home cinema.
Conectează-te cu ceilalți — sunați aproape oricine cu mâinile libere. Intră instantaneu în alte camere sau anunță întreaga gospodărie că cina este gata.
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea—construit cu mai multe straturi de protecție și control a confidențialității, inclusiv un buton Microphone Off care deconectează electronic microfoanele.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.