DOCKIN D FINE+ 2 Difuzor Bluetooth Hi-Fi – Difuzor portabil pentru interior și exterior, 50 W, fără fir, protejat la apă, curea de transport, baterie puternică care durează 16 ore, sunet perfect, TREI moduri de sunet


Pret: £160.99
(as of Oct 30,2022 14:25:48 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare.
Dimensiuni produs : ‎ 39 x 16,2 x 16 cm; 3,1 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 25 martie 2020
Producator : DOCKIN
ASIN: B083DY2LT4
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ D FINE+ 2
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

▶️SUCCESORUL PREMIILOR D FINE+: Noul D FINE+ 2 este impresionant cu un sunet de top și mai bun, trei moduri de sunet selectabile, o durată mai lungă de funcționare și o mobilitate îmbunătățită. Pe scurt: experiența de sunet mobilă perfectă.
▶️TREI MODI DE SUNET DIFERITE: În funcție de preferințele și condițiile dvs. spațiale, puteți alege între trei moduri de sunet diferite cu D FINE+ 2. Desigur, fiecare cu reglarea perfectă a sunetului – indiferent dacă este vorba de electro, hip hop, rock, jazz sau clasic, cele patru drivere integrate oferă cea mai bună plăcere de sunet.
▶️DURABILITATEA ȘI RESURȚIA sunt foarte importante pentru D FINE+ 2: Bateria puternică și chiar înlocuibilă nu numai că oferă o durată de funcționare de până la 16 ore, dar o face și durabilă. Funcția de power bank integrată, care permite încărcarea smartphone-urilor și tabletelor prin USB, este, de asemenea, deosebit de practică.
▶️OPTIM PENTRU ACASĂ ȘI ÎN MIȘCARE: Fie în cei patru pereți sau în mișcare, D FINE+ 2 poate fi utilizat într-o varietate de moduri datorită robusteții și clasei de protecție IPX5 (protejat la apă) și este ușor de utilizat. transport datorita curelei de transport inclusa.
▶️DESIGN ELEGANT ȘI Atemporal: D FINE+ 2 este bijuteria din seria de design a boxelor Bluetooth Dockin anterioare și se prezintă într-un aspect extrem de elegant. Materialele de înaltă calitate și prelucrarea optimă contribuie și ele la acest lucru.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.